AliExpert ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۸ در 21:27، CaptainMahdi گفته است: یکم اسکین مهندسی تر رسمی تر هم نشون بده بد نیست @CaptainMahdi من که میدونم تو چی دوس داری آخری مال خودمه به فکرش نرو @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۸ در 14:11، AliBozorG گفته است: ججججججججججججججججووووووووونننننننننن از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 فقط این در 5 ساعت قبل، AliBozorG گفته است: @CaptainMahdi من که میدونم تو چی دوس داری آخری مال خودمه به فکرش نرو @Ali Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 اسکین های شخصیت GTA V هم خوشکل هستن (مد هاش هم موجوده کر کنم) اونا هم بیاد عالیه از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 رسما فوق العادع میشع اگع بیاد هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morti ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) بنظر من بهترین روش اینکه ادم فایل اسکین خودشو بتونه بزاری و بقیه هم نتونن بر دارن مثلن اینکه شما 6هزار گلد میدید اسکین مورد علاقتون رو فقطم برای خودتون میزارن ویرایش شده July 13, 2020 توسط mori یه چیزی اشتباه نوشته بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 23:30، mori گفته است: بنظر من بهترین روش اینکه ادم فایل اسکین خودشو بتونه بزاری و بقیه هم نتونن بر دارن مثلن اینکه شما 6هزار گلد میدید اسکین مورد علاقتون رو فقطم برای خودتون میزارن درود بر شما متاسفانه این کار به دلیل ایجاد سو استفاده و محدودیت سمپ و لانچر امکان پذیر نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morti ارسال شده در July 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۳۰ در 18:52، AliBozorG گفته است: درود بر شما متاسفانه این کار به دلیل ایجاد سو استفاده و محدودیت سمپ و لانچر امکان پذیر نیست. سواستفاده منظور از اینه که مثلن یارو بره اسکین +18برداره؟|: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۵ در 07:34، AliBozorG گفته است: 10 نمونه اسکین جدید و فوق العاده پشم ریزون و زیبا که واقعا 6k gold خریدن این نمونه اسکین ها صد درصد انجام گرفته بدونید. مسئولین محترم نیاز به توجه و آپدیت اسکین از طرف شما هستیم. @Mohny @Ali @Meli من اگه اسکین الن واکر بیاد درجا میخرمش ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadra0258 ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 عالیه اگه بشه که خیلی خوب میشه هرچی تنوع بیشتر بشه بازی جالب تر میشه اینقدر رو حالت یکنواختی نمیمونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makaveli ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 آقا راستش این بازی که ما میکنیم قدیمی شده ولی با پیشنهاد این دوستمون خیلی موافقم کلا بازیرو دگرگون میکنه و میتونه باعث سرورو جذاب کنه مثل مود اینفرنوس که تازه انداخته شده بنظرم از این هم استقبال میشه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 تلاش اصلی ما در AG:SA ساخت Character customization کامل و Clothing system می باشد که کلاً skin ها حذف شوند. اما شاید قبل از آن چند skin اضافه شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده