AssassiN ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشتباه در news/ . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8334132626/sa_mp_045.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشتباه دوم در news/ . توی هیچ کجای دنیا اعداد و ارقام رو بصورت 1,500,00$ نمی نویسن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8334133342/sa_mp_046.png 1 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دوتا news/ هم زمان! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8334161292/sa_mp_063.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 @matin0050 شکایت شما رد شد. (فرستادنِ دو تبلیغِ متفاوت تنها در یک ثانیه غیر ممکن است، شما در آن زمان AFK بودید و یا مشکل اینترنت داشتید، به Timestamp خود دقت کنید.) @matin0050 شکایت شما قبول شد، فرد مورد نظر به دلیل بی توجهی و سهل انگاری یک AV دریافت کرد. در صورت تکرار از مجازات بیشتری برخوردار میشود. @matin0050 شکایت شما رد شد. @matin0050شکایت شما رد شد. (فرستادنِ دو تبلیغِ متفاوت تنها در یک ثانیه غیر ممکن است، شما در آن زمان AFK بودید و یا مشکل اینترنت داشتید، به Timestamp خود دقت کنید.) 1 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeuroN ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال فروش اجناس بودم که ایشون من رو از ماشینم انداختن بیرون و سوار شدن و تمام اجناسم رو فروخت و پولش رو برای خودش برد • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول همه چیز خوب بود تا اینکه بزرگ شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 @ali007 شکایت شما رد شد. (شما میتوانستید در آن زمان از Call 110/ استفاده کنید.) نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yaqoobkolehabadi ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: سلام ایشون در سرور news فکر کنم اسپم فقط استفاده میکنه نه تایم رو رایت نمی کنه چند نیوز پشت هم و خبر هم همینجور بعد موقع سرور خلوته بیشتر انجام میده مدارک هست ممنون شما قوانین زیرپانمی زارید.ومن هر اکانت انلاین بودم ایشون دیدم که داره اسپم میکنه. شاهد ها: -- مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 @yaqoobkolehabadi شکایت شما رد شد. (فرستادنِ دو تبلیغِ متفاوت تنها در یک ثانیه غیر ممکن است، از طرف سرور اجازه داده نمیشه کمتر از 1 دقیقه بیشتر از 1 news داده بشه، شما در آن زمان AFK بودید و یا مشکل اینترنت داشتید، به Timestamp خود دقت کنید.) نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشتباه در news/ ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8334813342/sa_mp_148.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 @matin0050 شکایت شما قبول شد، فرد مورد نظر مشمول مجازات مربوطه میشود. نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشتباه در News/ ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8334956726/sa_mp_034.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 با سلام و درود شاکی محترم @matin0050 بازیکن .MeysamVelgard.[2] یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 2تاnewsباهم • شاهد ها: نیازی به شاهد نیست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 با سلام و درود شاکی محترم @Mohammadreza8425 بازیکن TeMpO یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 با سلام و درود شاکی محترم @Daenerys شکایت شما رد شد چرا که این قضیه مربوط به گزارش اعضای خبرنگاران نیست. نقل قول ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در September 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اول شروع کرد به فحاشی و بعد از وانتد توهین به کاپ شروع کردن به اسپم طبق قوانین توهین هایی که ایشون کرده شدت بالاست و ایشون باید از اقلیت اخراج بشوند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در September 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2018 @Smartboy شکایت شما قبول شد، بازیکن Kamy_Sultoon از اقلیت اخراج شد. .Do not worry about tomorrow, God is there tomorrow 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در October 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دارن به لیدر اقلیت ما توهین میکنن و من تقاضا دارم به شدت مجازات بشن. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderLine ارسال شده در October 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2018 @OnlyKing در خواست شما قبول شد و ایشان با 80 تنبیه اقلیت از اقلیت بیرون انداخته شدند. نقل قول ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا الکی از طرف من تبلیق گذاشته بعد که میرم میگمش میگه sms کردی (( من دیروز sms کردم »!!! )) از تاریخه sms ملومه! • شاهد ها: کل سرور دیگه دیدن • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا الکی از طرف من تبلیق گذاشته بعد که میرم میگمش میگه sms کردی (( من دیروز sms کردم »!!! )) از تاریخه sms ملومه! • شاهد ها: کل سرور دیگه دیدن • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderLine ارسال شده در November 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2018 @ali8787 عضو مورد نظر اشتباهی که قابل مجازات باشد، انجام نداده اند. اما اخطار لفظی دریافت می کنند. با تشکر. نقل قول ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TerriBle ارسال شده در November 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در عکس مشخصه. • مدرک/ عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در November 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2018 @TerriBleشکایت شما علیه بازیکن JuGGerNaut قبول شد و ایشان بدلیله تمسخر یک اخطار لفظی دریافت کردند. توضیح:لطفا از این به بعد از همکار خود در Forum شکایت نکنید بلکه مدرک را در Forum به لیدر PM کنید. با تشکر eRTعباس AlB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام و خسته نباشید. من یک تبلیغ در CNN چهارراه انجام دادم و چند دقیقه بعد متوجه شدم که ایشون تبلیغ من رو در News/ خودشون فرستادن! امیدوارم از اینکه من بهشون تبلیغ دادم مدرک داشته باشند. - طبق قوانین دسته ی ملایم این کار تقلب در گزارش کار (سوء استفاده از تبلیغات CNN) به حساب آمده (مثل این میمونه یک عضو اقلیت معلمین مدرسه به کسی که مجوز نمیخواد مجوز بده که میشه سوء استفاده و تقلب در گزارش کار) و مجازات در پی دارد. با تشکر از لیدر محترم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.