Iranpertius ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده با اکانت داداشم @Iranpertius و در بازی با اسم EkhteIaf داشتم به یک نفر اموزش میدادم که اقایِ @Face بود با اسمِ NightFang که ماد های ماشین و موتور سنگین رو روی بازیشون اجرا کنن و یهو دیدم به جرم تبلیغات بن شدم و اصلا بنده تبلیغاتی نکردم داشتم توضیحات رو بازیکن میدادم و یک رمز که مربوط به فایل ماد بود که باید اکسترکت کنی و رمز لازم داره رو در چت WT فرستادم و رمز اخرش ir. و اولش www بود من که مالک سایت نبودم رمزش رو به طور مثال 1234 بزارم و دست من نبوده رمز فایل که به صورت تبلیغاتی نزارم و رمزشون این بوده خب کاری نمیتونستم انجام بدم و بعدشم یک بازیکن به طور عادی حقِ حریم خصوصی و زندگی خودشو در بازی داره نه ی سری ها یهویی بنش بدن و بعدم هیچی به هیچی جدا از همچی اون سایت برای خود سن اندرس بوده و مال gta sa طراحی شده که شما برید ماد هایی رو که دوست دارید رو رویِ ماشین ها بریزید و قصد من خداشاهده تبلیغات نبوده و من ۵ ساله تو این سرور ام و تیم استف هم بودم و هم با این اکانت و هم با اکانت داداشم رفتم تیم استف و پایبند به این سرور ام و اصلا تو کار تبلیغات نیستم. بنده از کاری که کردم اول از همه تبلیغاتی نبوده و قصدِ من کمک کردن بوده و بنم کردن، بنی که خوردم کاملا ناعادلانه و بی انصافی بوده و من ریکورد نبودم ولی اقایِ @Face با اسمِ NightFang که داشتم بهشون اموزش میدادم از اولِ توضیحات من راجب به ریختن ماد و اموزش دادن بنده رو از اولِ توضیحاتم ریکورد کردن و ما مدرک داریم و الان شما برید به اون سایت داخلش اون پایین قسمت رمز فایل اونجا هست و کاملا حرف هام سندیت داره و رمز فایل RAR اسم سایت بوده و خب من که فایل رو ایجاد نکردم ویا رمز رو انتخاب نکردم براش که مثلا رمزش 1234 باشه و کاری اون موقع از دستم بر نمیاد بنابراين رمزش رو دقیق فرستادم و داخلِ سایت هم برید رمزش اونجا هست و من تو حرفم گفتم که رمزش اینه و رمز مالِ فایل RAR بوده و قصد من تبلیغات نبوده. • مدارک (فیلم یا عکس): لینکِ لاگِ تاریخچه محرومیتِ EkhteIaf ویرایش شده 15 ساعت قبل توسط Iranpertius ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** ************************************************************************************************** لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129649-%D8%A8%D9%8E%D9%86%D9%90-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل با سلام @Robert لطفا مدارک خود را ارسال کنید لطفا. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129649-%D8%A8%D9%8E%D9%86%D9%90-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-robert/#findComment-1347688 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری