ALIASGHAR01 ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 رفیقامون تا زمانی رفیقامونن که رفیقاشون نیستن یا پول ندارن غیر از این بود نفری 40k میدم تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 17:12، RiPMoHammaD گفته است: من یاد گرفتم به هیچ وجه به بهترین دوستمم اعتماد نکنم چون زخم خوردم سس ماس لطفا منو میگی یا مهدیار؟ ایندفه سیس ماس در 22 ساعت قبل، ALIASGHAR01 گفته است: رفیقامون تا زمانی رفیقامونن که رفیقاشون نیستن یا پول ندارن غیر از این بود نفری 40k میدم تون آره هس بیا Pay کن یا ترنسفر نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 19:24، ALIASGHAR01 گفته است: رفیقامون تا زمانی رفیقامونن که رفیقاشون نیستن یا پول ندارن غیر از این بود نفری 40k میدم تون غیر از این هس به حساب بانکم میریزی یا پِی میکنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 17:07، Arshiyaii گفته است: خودم بالا 10 تا ماشینم رو ازم دزدیدم بعد 2 روز گفتم ولش سگ خورد داداش شما دیگه سندروم دست بی قرار داری چجوری 10 تا ماشینتو ازت دزدیدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 19:24، ALIASGHAR01 گفته است: رفیقامون تا زمانی رفیقامونن که رفیقاشون نیستن یا پول ندارن غیر از این بود نفری 40k میدم تون saleh_sd به من 230k داده. 50k مونده که باید بهش بدم. خیلی وقتم هست گذشته اما هیچی نگفته @killuminati در در ۱۴۰۰/۴/۳۰ در 19:24، ALIASGHAR01 گفته است: رفیقامون تا زمانی رفیقامونن که رفیقاشون نیستن یا پول ندارن غیر از این بود نفری 40k میدم تون 40kمن چی شد؟ نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 باو ب مولا یه بازیه....فقط ی سرگرمی که در اوقات فراغت باش سروکار داریم....انسان باهوش میدونه کلا تو این دنیا بی اعتمادی و نمیدونم.......کار حقیه ک اگ بر خلافش عمل کنی کلا شکست خورده ای.بازی کن شاد باش میک بده با رفیقات حرف بزن خعش باش اینکه بخوای جدی بگیری بیشتر رو مخته و هی با خودت میگی اینکارو بکنم اینکارو بکنم این چیه اون چیه....یه بازیه مث تمام بازی ها نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 خوب گفتید اما همه یاد گرفتیم حتی به رفیق اعتماد نکنیم sos mast Xd نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 ارساکیا به ما یاد اوری کرد که پول حتی اینجا هم حرفه اول میزنه! Pay To Win نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۵ در 03:57، AliK2 گفته است: ارساکیا به ما یاد اوری کرد که پول حتی اینجا هم حرفه اول میزنه! Pay To Win دقیقا یک عدد موز طلایی برای تو 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 از ارساکیا یاد گرفت از جیب بابام پول کش برم نت بگیرم بیام سرور ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ اینو یاد گرفتم نخندم حتی وقتی فازز گرفتم با یه جک تا بلند خندیدم محکم دستمو گاز گرفتم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANTANA ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ منطقی نقل قول افتخار نکن که زیاد دنبالتن، جنس ارزون طرفداردزیاد داره!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 من نتیجه گرفتم تیر چراق برق خیلی رو مخه [اونایی که ۲۴ ساعته دور شهر با ماشین میچرخن میفهمن چی میگم] نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۳/۵/۲۹ در 02:36، MoSSaKeN گفته است: من نتیجه گرفتم تیر چراق برق خیلی رو مخه [اونایی که ۲۴ ساعته دور شهر با ماشین میچرخن میفهمن چی میگم] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 پول همه چیزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در August 30 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 من یاد گرفتم: تو زندگی واقعی که هیچ، تو زندگی مجازی هم کاغذی به اسم پول خیلی ها رو کنترل میکنه، همه فقط دنبال اینن که پولشون زیاد باشه. یکی میخواد بره به یه فکشنی میاد میپرسه کدوم فکشن پولش زیاده، این فکشن پولش خوبه؟ کسی نمیگه شخصیت من به درد دکتر میخوره یا راننده تاکسی؟ یا به خبرنگار؟ با کدوم میتونم لذت ببرم! هیچ کدوم اهمیت نداره اینکه من پلیس باشم و از تجربه پلیس بودن لذت ببرم مهم نیست فقط حقوقش خوب باشه. آقا پلیس خوب نیست میرم همون راب میزنم به صرفه تره! بیش از نصف سرور دلالن بری نگاه کنی تجمع کردن تو CNN فور سل فور سل! چرا کسی نمیره سراغ سرگرمی هایی مثل فوتبال یا بیلیارد؟ معلومه چون پول نداره! میری وانتد لول 1 دستگیر میکنی میگه خاک تو سرت کدوم احمقی بخاطر یه مقدار ناچیز وانتد لول 1 میگیره بیا بهت 100 برابرشو بدم گدا! وقتی ذهنیت پول باشه فقط کارایی ارزش دارن که پول بیشتری داشته باشن، شخصیت های اعتبار بیشتر دارن که پول و مال بیشتری داشته باشن. تو زندگی واقعی هم افراد کمی به لذت از لحظه میپردازن. 1 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در August 30 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ فوحش بچه های زیر ۱۳ سال رو بی اهمیت بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 والا هر چی خواستم بگم بقیه گفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 به شخصه از آرساکیا یاد گرفتم توی این زندگی هرکی پارتی داشته باشه به موفقیت میرسه نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 Just fosh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در دیروز در 01:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:31 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.