Shahrooz ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 یادگرفتم از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درد دلارو بشنومو وقت دعوا همون درد دلاشونو مسخره کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 35 دقیقه قبل، jang گفته است: یادگرفتم از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درد دلارو بشنومو وقت دعوا همون درد دلاشونو مسخره کنم. از سنگینیه جملت ( البته برای یاس) کمرم شکست نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 چوجوری اینهمه چیز یاد گرفتید؟ من هرچی فکر میکنم چی یاد گرفتم میبینم چیزی یاد نگرفتم _________________ اها یادمان امد یاد گرفتم مثل بعضیا! زیر کش نباشم زرکشی چیز بدیه بد. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 12:47، Family گفته است: اوففف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 یاد گرفتم زیرکشی هیچکس نکنم همانطور که Fiery گفتند کار بدیه نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiPT ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 در 19 ساعت قبل، Original گفته است: ته آرساکیا چیزی نیست، البته نه فقط آرساکیا، کلا ته سمپ چیزی نیست باور کنید بیشتر از چند ساعت وقت گذاشتن برای سمپ در روز خیلی خیلی زیاده و صدمات زیادی به شما میزنه، تاثیراتش هم خودتون میتونید ببینید. یکم فکر کنید بگید که آقا من این همه پلی بدم، ادمین بشم، هاستر بشم آخرش که چی؟ چی بهم میدن و چه سودی داره، چه سودی داره هر روز سر گانری بحث کنم و سر زیرکشیا رفاقتارو خراب کنم این فقط یک نصحیت برادرانه بود، پ.ن: من نمیگم پلی ندید منظورم این هستش که بیشتر بحث فان رو مد نظر قرار بدید چون میبینم خیلیا کل زندگیشون شده سمپ و آرساکیا، اولین فکرشون بعد از اینکه از خواب بیدار میشن آرساکیاست و آخرین فکرشون قبل از خواب هم آرساکیا و اکانتشونه. من خودم این تجربه رو کسب کردم، شما هم روزی به حرفام میرسید حرف کاملا منتقی ولی یچیزی رو فراموش نکنیم اینکه خیلیا ک میان و دارن زندگی میکنن تو ارساکیا از زندگی واقعی بریدن و اونجا یه دلخوشیه براشون ، خیلی ها هم ک عقده هاشون رو میارن تو بازی خالی میکنن ولی در کل سرگرم کنندست و باعث میشه از مشکلات زندگی واقعی دور باشیم کمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 (ویرایش شده) یاد گرفتم: همه چیز به لول نیست. همه رفیقات تورو واسه خودت نمیخوان. (نه جایگاه) بعضی از دشمنی ها رو میشه به دوستی تبدیل کرد. بخشش بهتر از انتقامه (تو انتقام گرفتن خودم آسیب بیشتری دیدم، لطفا نکنید، بخشش کنید) یادم گرفتم اگه زیر کسیو بکشم یعنی در واقع زیر خودمو کشیدم. گیمر دختر و پسر نداره (دروغ گفتم اینو بلد بودم =/ ) سن و سال مهم نیست و سن عقلی مهمه. بعضی وقتا کسی جلو همه ضایعتون میکنه شاید خوبی شما رو میخواد و همیشه بدی شمارو نمیخواسته. به جای اینکه همدیگه رو نوب خطاب کنید، به همون شخص بازی رو بیشتر یاد بدید (دیگه یاد نگیره منم صدا کنید بیام بهش بگم نوب سگ =/) فعلا همینارو یادم میاد. ویرایش شده December 27, 2020 توسط Gang نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 15:53، Original گفته است: ته آرساکیا چیزی نیست، البته نه فقط آرساکیا، کلا ته سمپ چیزی نیست باور کنید بیشتر از چند ساعت وقت گذاشتن برای سمپ در روز خیلی خیلی زیاده و صدمات زیادی به شما میزنه، تاثیراتش هم خودتون میتونید ببینید. یکم فکر کنید بگید که آقا من این همه پلی بدم، ادمین بشم، هاستر بشم آخرش که چی؟ چی بهم میدن و چه سودی داره، چه سودی داره هر روز سر گانری بحث کنم و سر زیرکشیا رفاقتارو خراب کنم این فقط یک نصحیت برادرانه بود، پ.ن: من نمیگم پلی ندید منظورم این هستش که بیشتر بحث فان رو مد نظر قرار بدید چون میبینم خیلیا کل زندگیشون شده سمپ و آرساکیا، اولین فکرشون بعد از اینکه از خواب بیدار میشن آرساکیاست و آخرین فکرشون قبل از خواب هم آرساکیا و اکانتشونه. من خودم این تجربه رو کسب کردم، شما هم روزی به حرفام میرسید Told you ویرایش شده December 28, 2020 توسط Angelips 1 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 یاد گرفتم تنها کسایی ک تو روزای سختت کنارتن، خودتی یاد گرفتم اینجا هر چقدر تلاش کنی کسایی هستن ک بگن بکش کنار فهمیدم و یاد گرفتم معنی رفیق رو یاد و یاد و یاد و یاد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 چیز خاصی یاد نگرفتیم در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 15:53، Original گفته است: ته آرساکیا چیزی نیست، البته نه فقط آرساکیا، کلا ته سمپ چیزی نیست باور کنید بیشتر از چند ساعت وقت گذاشتن برای سمپ در روز خیلی خیلی زیاده و صدمات زیادی به شما میزنه، تاثیراتش هم خودتون میتونید ببینید. یکم فکر کنید بگید که آقا من این همه پلی بدم، ادمین بشم، هاستر بشم آخرش که چی؟ چی بهم میدن و چه سودی داره، چه سودی داره هر روز سر گانری بحث کنم و سر زیرکشیا رفاقتارو خراب کنم این فقط یک نصحیت برادرانه بود، پ.ن: من نمیگم پلی ندید منظورم این هستش که بیشتر بحث فان رو مد نظر قرار بدید چون میبینم خیلیا کل زندگیشون شده سمپ و آرساکیا، اولین فکرشون بعد از اینکه از خواب بیدار میشن آرساکیاست و آخرین فکرشون قبل از خواب هم آرساکیا و اکانتشونه. من خودم این تجربه رو کسب کردم، شما هم روزی به حرفام میرسید این راهی که شما عرض کردی دیگه دیر شده دوست عزیز نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAfshin ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 20:47، Mary گفته است: سوال جالبی پرسیدی. من از آرساکیا اعتماد نکردن رو فهمیدم. من از آرساکیا نقاب زدن رو فهمیدم. من از آرساکیا وانمود کردن به شخصیتی که نیستی رو فهمیدم. من از آرساکیا فهمیدم که یک نفر چقدر میتونه بد باشه. من فهمیدم که در عین حال چقدر اون یک نفر میتونه وانمود کنه که بهترین آدم روی زمینه. من از آرساکیا فهمیدم شعار رو همه میدن ولی کیه که پای حرفش وایسه؟ من پارتی بازی...رفیق بازی...زیرکشی...قدرنشناسی...خیانت...دورویی...عقده...عقده...عقده رو فهمیدم. فهمیدم اینجا هرچقدر به زندگی واقعی نزدیک باشه باز هم مجازیه و بازهم اصلاً شبیه زندگی واقعی نیست. فهمیدم هرچقدر بیشتر فهمیدم بیشتر کنار کشیدم. یاد گرفتم همه چیز باید همون جایی که هست بمونه... مجازی رو نیارم تو زندگی واقعی... زندگی واقعی رو نبرم مجازی... یاد گرفتم اینجا بهتر از زندگی واقعی نیست. ظالم تر، سخت تر و بی انصاف تره... یاد گرفتم هیچکس شبیه حرف هاش نیست. یاد گرفتم منم هیچوقت خوب نبودم. خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شدن رو فهمیدم. آرساکیا به من یاد داد آدم قوی تری باشم. به من اعتماد نکردن رو یاد داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 عجب نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 یادگرفتم که تخریب کنم تا یه معروف دیدم بگم ولش کن شاخ میشه یادگرفتم از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درد دلارو بشنومو وقت دعوا همون درد دلاشونو مسخره کنم نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در 3 ساعت قبل، VARTOLU گفته است: یادگرفتم که تخریب کنم تا یه معروف دیدم بگم ولش کن شاخ میشه یادگرفتم از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درد دلارو بشنومو وقت دعوا همون درد دلاشونو مسخره کنم ی وقت مال منو نخونی... در در ۱۳۹۹/۹/۱۸ در 10:16، jang گفته است: یادگرفتم از همه دورم آتو جمع کنم تبدیل به اسلحه کنم درد دلارو بشنومو وقت دعوا همون درد دلاشونو مسخره کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در 2 ساعت قبل، jang گفته است: ی وقت مال منو نخونی... نه مال من یه خط ازت ببشترهکامل تره نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 من دزدی از بانک یاد گرفتم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۶ در 14:22، 83mehrdad83 گفته است: یاد گرفتم چطوری از بانک دزدی کنم. زیبا بود. نقل قول زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 مطالب طنزی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 فحش جدید یاد گرفتم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 هعی من یاد گرفتم دشمن برا خودم جمع نکنم کسی اگه چیزی بهم میگه برام مهم نباشه، به هیچکس اعتماد نکنم، مراقبه هر کاری که میکنم باشم، هرکسیو شاخ حساب نکنم، اگه کسی بد منو میخاد باخوبی خرابش کنم، کلاه برداری کنم و از همه کس بالا تر باشم، خودمو پیش رنک بالا تر خوبه کنم چون خیلی سود داره، برای هر چیزی الکی پول ندم، اگه از چیزای که بهنفعه منه استفاده کنم، زیر کشی کنم زیر ابه کسیو بزنم چون اگه نکنی یه نفر دیگه زیر ابتو میزنه، نهایت لذتو از جایی ببرم، و با هرکی مثل خودش باشم. با تشکر فراوان: iAriyan نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 23:18، AliAgent گفته است: به خاطر محبت های بیجا که به آدم های بیجا کردم، از خودم معذرت میخوام منم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 19:54، Original گفته است: سلام دوستان. این تاپیک فان رو درست کردم تا ازتون بپرسم تو این مدتی که تو سرور آرساکیا بودید چه درس های زندگی ای ازش یاد گرفتید؟ من خودم : من از آرساکیا یاد گرفتم که به کسی راحت اعتماد نکنم، سعی نکنم کارم رو با فحاشی جلو ببرم و تمامی شرایط و قیمت رو برای یک خرید خانه ماشین و یا چیز دیگر بسنجم.آرساکیا به من نحوه زندگی کردن و کار سخت پلیس هارو به من یاد داد. از دوستان عزیز @Mary @83mehrdad83 @GelofeN @SaLVaDoR @TheVisage @Scarlet @Aminw @Spartan @Brigand @Shxyan @RoFF7 @NimaB @MyOwnRules @Sobi @AmyLee @Ostad @HadiNT @BlueMooN @amirkia2000 @AbbasMZ دعوت میکنیم تا بگن که چه چیز هایی از آرساکیا یاد گرفتن؟ @Original اینکه اگه یروزی تبر نکنی تبرت میکنن خودم بالا 10 تا ماشینم رو ازم دزدیدم بعد 2 روز گفتم ولش سگ خورد @ALIASGHAR01 @123456789 @Alireza14400 2 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 من یاد گرفتم به هیچ وجه به بهترین دوستمم اعتماد نکنم چون زخم خوردم سس ماس لطفا 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIASGHAR01 ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 سلامتی کسی که بهش گفتیم رفیق .. اونم کم نزاشت اما .. نه برایه من ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.