Rony ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون بدون هیچ حرفی ریپورت رو بستن • مدارک (فیلم یا عکس): !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 @sinak2467 سلام چرا مدرک نمیدی؟ یا از کل ریپورت بده که مثلا داشتی حرف میزدی کلوز کردم یا شکایت نکن. این الان یعنی چی تو مدرک معلومه که من جواب شما را دادم و ادمین امین بهم گفت بی نظمی کرده منم گفتم الان از کجا معلومه که جعل مدرک نیست؟ فقط از بستن ریپورت من اسکرین شات گرفتی دادی؛ من روزانه به خیلی ها دارم میگم بدرود و میبندم دلیل نمیشه که جوابتوتو ندادم شکایت الکی نکن یا با مدرک بکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. مدارک شما برای اثبات اشتباه ادمین @AmyLee کافی نمیباشد. شکایت شما رد شد. تذکر: لطفا قبل از شکایت از کامل بودن مدارک و صحت آن مطمئن شوید. 1 اخطار برای شما. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده