TheMasTeR ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 سلام و درود. کیفیت واکی تاکی خیلی ضعیفه. درسته که واکی تاکی بیسیمه، اما انقدر ضعیفه و بد کیفیته نمیشه فهمید طرف مقابل چی میگه. پیشنهاد میکنم کیفیتشو بالاتر ببرید مرسی. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 ساییدی این همه پیشنهاد بسه دیگه ۱ روز بگذره بعد دوباره ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 28 دقیقه قبل، GelofeN گفته است: ساییدی خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 راس میگه واکی تاکی برای voice کیفیت خیلی پایینی داره . و اصلا نمیشه جملات رو تشخیص داد. Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 @Ali که پیشنهادارو نمیبینه. @Mohny شما بخون پیشنهادارو. زحمت میکشم مینویسم حداقل بگین خوب نیست یا خوبه. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 فکر کنم واسه این اینجوری کردن شبیه به بیسیم بشه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 10 ساعت قبل، Carroll گفته است: واکی تاکی برای voice کیفیت خیلی پایینی داره . در 13 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: فکر کنم واسه این اینجوری کردن شبیه به بیسیم بشه در 10 ساعت قبل، Shxyan گفته است: درسته که واکی تاکی بیسیمه در 10 ساعت قبل، Shxyan گفته است: انقدر ضعیفه و بد کیفیته نمیشه فهمید طرف مقابل چی میگه. پیشنهاد میکنم کیفیتشو بالاتر ببرید خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 اره من مثلا لیدر که میخواد ازم تست بگیره بعد تو واکی تاکی ویس میده اصلا نمیفهمم چی میگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲ در 01:57، Shxyan گفته است: سلام و درود. کیفیت واکی تاکی خیلی ضعیفه. درسته که واکی تاکی بیسیمه، اما انقدر ضعیفه و بد کیفیته نمیشه فهمید طرف مقابل چی میگه. پیشنهاد میکنم کیفیتشو بالاتر ببرید مرسی. بیسیم هم به این افتضاحی نیست از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 نسبت به قبل نرم تر شده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده