McLaReN ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: بنده در حاله انجام کار مهم بودم با ماشین خودم . 2 بار اسلپ دادن .به نظرم ایشون توانایی ادمین بودن رو ندارن. بهتره جای کسی رو اشغال نکنن! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام. بنده ID اشتباه وار کردم و با این حال که در PM/ به شما کفتم شما میای شکایت؟ مدارک ارسال شد ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. در 2 ساعت قبل، Arlan گفته است: سلام. بنده ID اشتباه وار کردم و با این حال که در PM/ به شما کفتم شما میای شکایت؟ مدارک ارسال شد طلفا مدارک رو زودتر ارسال نمایید. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 8 ساعت قبل، Arlan گفته است: سلام. بنده ID اشتباه وار کردم و با این حال که در PM/ به شما کفتم شما میای شکایت؟ مدارک ارسال شد حکایت شما مثل کسی هست که تو چت دپارتمنت 3 خط فش بده بعدبخاد با یک wrong جمش کنه.مهمتر از اون اشتباه یک بار. نه دو بار 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 سلامی مجدد. به دلیل اینکه لدمین @Arlan هیچ مدرکی ارسال نکردند، شکایت شما قبول شد. ادمین مربوطِ یک اخطار دریافت کردند. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده