Milad999 ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بعضی از افراد حاظر در ایونت • توضیحات: با سلام و احترام ، ایونت LCS بود و من در ماشین نشسته بودم . ناگهان پلیری به نام sinak2467 اقدام به Carjack کرد ، پس از بارها Carjack و بازپس گیری ماشین توسط خودم ، ادمین عباس اومد و جفتمون رو به علت Car Jack کیل داد ( در حالی که من و بقیه افراد درون اونت میگفتیم که کار سینا است ! ایشون به چه حقی اقدام به انجام این کار کرده ؟ ممنون میشم پیگیری کنید ( در عکس دوم از خود ادمین عباس عکس ننداختم و از این بابت عذر میخوام به دلیل کمبود مدرک نبندید.) • مدارک (فیلم یا عکس): << دیوانگان را تدبیری نیست ... >> =-= =-= =-= =-= << خدایا شکرت >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 درود بر شاکی محترم @Milad999 شکایت شما رد میشود. مدارک شما کافی نیست! نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) بدرود! به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد، مدارک شما برای اثبات شکایت کافی نمیباشد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده