Aryaw ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: خب من یک ریپورتی دادم از یک هلپری که 11 تا غلط املایی داشته که حتی نمیشه گفت غلط املایی بهتره بگم رعایت نکردنه FEnglish بعد با تمامه احترامی که برای علیرضا میزارم اما این واقعا نمیشه که طرف 11 تا اشتباه داشته باشه بعد AV بگیره!! تازه علاوه بر اون, ایشون دیر هم به سواله من جواب دادن همین اقای هلپر ولی بازم AV گرفتند! جالبه که من خیلی وقت پیش ها یک کسی رو ریپورت کردم که فقط به جای اینکه بنویسه "Soal" نوشته بود "So'al" بعد SV گرفت!! چطور ایشون با 11 تا غلط املایی SV نمیگیره؟ فکر کنم که این کار نا عدالتی عه! • مدارک (فیلم یا عکس): میبینیم که AV گرفتند برای 11 تا غلط املایی! اما در شکایات زیر میبینیم که: خب چطوری همچین چیزی ممکنه که کسی که 1 اشتباه داشته باشه SV بگیره ولی کسی که 11 تا غلط داشته باشه AV بگیره!! یا مثلا در اینجا! و حتی اینجا!! در همه عه اینا میبینیم که هلپر اگه اشتباه داشته باشه SV میگیره اما ایشون 11 تا غلط داشتنو AV گرفتند!! با تشکر. نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 سلامی دوباره! در ضمن! ایشون باید 2 تا SV بگیرند این هلپرمون! 1. به علته 11 تا غلط املایی در یک Converstion 2. به علته دیر جواب دادن بدونه اینکه بگن صبر کنید! اما اقای @BuTleR فقط به ایشون 2 تا AV داده به جای 2 تا SV!! با تشکر! نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 سلام در 5 ساعت قبل، Aryaw گفته است: ایشون باید 2 تا SV بگیرند این هلپرمون! شما کی باشید که بخواید مشخص کنید که کی باید چه مجازاتی داشته باشه؟ در 5 ساعت قبل، Aryaw گفته است: ما اقای @BuTleR فقط به ایشون 2 تا AV داده به جای 2 تا SV!! آقای BuTleR به درستی عمل کردند شما که نمیتونی پیشرفت بقیرو ببینی به جای شکایت یا نیا گیم یا چشماتو ببند که انقد فشار نیاد روت عزیز در 15 ساعت قبل، Aryaw گفته است: چطور ایشون با 11 تا غلط املایی SV نمیگیره؟ چون BuTleR سرپرست هلپراست نه شما در 15 ساعت قبل، Aryaw گفته است: جالبه از این به بعد جالب ترم میشه در 5 ساعت قبل، Aryaw گفته است: با تشکر! خواهش!! 1 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد، قبل از هر شکایتی یک سر به قوانین بزنین و آن را مطالعه کنین. « ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتر و یا کمتری استفاده نمایند.» توجه: زبان شما نشان شعور و شخصیت شماست، شما حق هیچگونه توهینی به تیم کارکنان و مسئولین ندارید! پیشنهاد: به دلیل مشکلات شخصی هیچ وقت اقدام به شکایت داخل محیط کاربری از تیم کارکنان نکنین، اگر مشکلی با فردی از تیم کارکنان داشتین با بنده داخل پیام خصوصی به اشتراک بگذارید. +بسته شد. 1 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.