Tupac ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعد اینکه از تست اقای محترم رد شدم منو مسخره کرد نمیدونم دلیل اینکه ادمین سرور منو بخاطر یه تست مسخره کنه چیه البته ایشون قبلا هم به من توهین کردند!!! • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده June 15, 2020 توسط Gloomy 1 .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. @Gloomy شما گفتی فروم چک یعنی می خواستید شکایت بکنید منم دلیل شکایت رو خدمت دوست عزیزم عرض کردم. در 33 دقیقه قبل، Gloomy گفته است: البته ایشون قبلا هم به من توهین کردند!!! مدرکی دارید که ثابت کنید من با شما بودم؟! #زیرکش_نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در ۱ ساعت قبل، Brigand گفته است: شما گفتی فروم چک یعنی می خواستید شکایت بکنید منم دلیل شکایت رو خدمت دوست عزیزم عرض کردم اونو باتو نبودم در ۱ ساعت قبل، Brigand گفته است: مدرکی دارید که ثابت کنید من با شما بودم؟ هاستر Warrior شاهده البته اگه بیاد زیره بیاد زیر این پست .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در 6 ساعت قبل، Gloomy گفته است: اونو باتو نبودم حالا کی گفته که با من بودی؟؟ به لیدر معلم گفتید چک فروم منم خدمت ایشون دلیل اینکه چرا می خواید برید فروم رو خدمتشون عرض کردم. مخاطب من شما نبودی عزیزم. هرکاری می خوای بکن مخاطب بنده شما بودید. بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. ادمین های مجموعه در هر حالتی (اخلاقی، رفتاری و ...) میبایست برای مابقی بازیکنان نمونه باشند. بنده بابت برخورد ناپسند ادمین @Brigand از شما پوزش میطلبم. شکایت شما قبول شد، ادمین خاطی یک اخطار دریافت کرد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده