KurDBoY ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ریپورت زدم بدون جواب دادن ربپورت رو بست • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 درود بر شاکی محترم @KurdBoy مدارک برای @Spartan ارسال شد. عزیز همین آقای @FerDinaND که گذاشتین شاهد به من گفت که [Report/] رو ببندم. موفق و پیروز باشید. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurDBoY ارسال شده در June 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 درود بر شما ادمین عزیز @AbbasMZ این نکته رو داشته باشید اگه اقای @FerDinaND و @AriaGh بهتون بگن خودتون رو از بالای پشت بوم خونه بندازید پایین میندازید؟ شما وظیفه پاسخگویی به بنده رو داشتید نه این که بدون حرف Report را ببندید باید حتی می گفتید اقای ادمین Mahdi چک میکند و بهتون TakeTest لیدری داده می شود. شکایت پس گرفته می شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 با سلام خدمت عزیز دلم @KurdBoy بله بنده به اقای عباس گفتم که ببندن ریپورت رو و بنده خودم خواستم رسیدگی کنم که اومدم پیشتون و حلش کردم و دادم بهتون ، موفق باشید. 1 ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 51 دقیقه قبل، KurdBoy گفته است: درود بر شما ادمین عزیز @AbbasMZ این نکته رو داشته باشید اگه اقای @FerDinaND و @AriaGh بهتون بگن خودتون رو از بالای پشت بوم خونه بندازید پایین میندازید؟ شما وظیفه پاسخگویی به بنده رو داشتید نه این که بدون حرف Report را ببندید باید حتی می گفتید اقای ادمین Mahdi چک میکند و بهتون TakeTest لیدری داده می شود. شکایت پس گرفته می شود. همه ی اینکار ها رو کردم و گفتم بهشون، والا قانونی هست که فاندر گذاشته باید به حرف رنک بالاتر گوش بدیم. در 29 دقیقه قبل، FerDinaND گفته است: با سلام خدمت عزیز دلم @KurdBoy بله بنده به اقای عباس گفتم که ببندن ریپورت رو و بنده خودم خواستم رسیدگی کنم که اومدم پیشتون و حلش کردم و دادم بهتون ، موفق باشید. ممنون به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. ادمین @AbbasMZ هیچ خطایی مرتکب نشدن، بلکه ایشون به حرف رنک بالاتر گوش دادن. شکایت شما رد شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده