saraaaa ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 به نظر من اگع دوباره جزیره ها برگردن خیلی خوب میشه مخصوصا واسه کسایی که تازه واردن و نیاز به پول دارن من خودم به شخصه هم واسم سخت بود هم اینکه در امد کمی از /jobs بدست میاوردم ولی وقتایی که میرفتم ماهی گیری واقعا تونستم پول خوبی در بیارم اینجوری کسی گدایی هم نمیره { بعید میدونم نرن } ولی در کل خیلی بد شد که جزیره ها برداشته شد و اگه دوباره اضافه بشن خیلی خوب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 تا جای که من دمیدونم اون جزیره ها که پاک شدن بخاطر این بوده که صاحبهاشون طلای شارژ رو ندادن. ولی خوب می شه که جزیره عمومی هم بیاد که متعلغ به سرور باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 1 ساعت قبل، wolfe گفته است: تا جای که من دمیدونم اون جزیره ها که پاک شدن بخاطر این بوده که صاحبهاشون طلای شارژ رو ندادن. ولی خوب می شه که جزیره عمومی هم بیاد که متعلغ به سرور باشه. اره دقیقا چند تا جزیره بسازید که عمومی باشه و برای باز کردن در و بالا رفتن بالن از یه cmd استفاده کنیم مثلا og/ ولی واسه همه باشه چون مپ تکراری شده و جایی نیست که دیگه نرفته باشیم و رای عکاسان اقلیت news هم خوبه یه جاییی پیدا کنن که تا به حال کسی ندیده باشه از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده