AlmaS ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون الکی گوتو میکنن بدون هیچ دلیلی. وسط وار هم گوتو میکنه تو تورف • مدارک (فیلم یا عکس): 1 1 ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با اهدای سلام و تحیات بنده سو استفاده ای نکردم در این لحظه، ما شرط بندی ای کرده بودیم که فکر کنم فاصله من با شما 20 متر هم نبود، به دلیل اینکه بنده شغلم کارگاه نبود و نمیدانستم شما کدوم سمتی هستید که بیام شرط رو ازتون بگیرم، بر روی شما تلپورت کردم، هرچند ادمین هادی هم در جریان بود که ما قرار بود شرطبندی کنیم که ایشون مسئولیت شرطبندی رو قبول نکردند. در هر صورت سو استفاده ای رخ نداده، من باهاتون فاصلم خیلی کم بود فقط نمیدونستم کجایید برای همین اومدم روتون که در اون زمان شما مشکلی نداشتید و الان بعد از 4 روز دارید گزارش میدید. مدارک: Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @EzE شکایت شما تایید شد! تذکرات لازم به هلپر مربوطه داده شد و در صورت تکرار مجازات شدید تری اعمال میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده