DSH ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 با سلام و احترام چند وقتی هست که در سایت ها و جاهای دیگه بازی gta V را با عنوان اندروید عرضه میکنند ولی در پاسخ به این سوال که ایا gta v برای اندروید وجود دارد یا نه باید بگوییم که خیر و خیال همه را راحب کنیم اما راه هایی هست که میتوان ان را در اندروید اجرا کرد البته با شبیه ساز هایی که PC ... PS4 را به موبایل متصل میکنند این کار شدنی هست پس بطور کلی هنوز هیچ منبعی از راکستار اعلام به اجرای بازی در موبایل نکرده است با تشکر امید وارم خوشتون امده باشه. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۹ در 14:25، 8KARiM8 گفته است: با سلام و احترام چند وقتی هست که در سایت ها و جاهای دیگه بازی gta V را با عنوان اندروید عرضه میکنند ولی در پاسخ به این سوال که ایا gta v برای اندروید وجود دارد یا نه باید بگوییم که خیر و خیال همه را راحب کنیم اما راه هایی هست که میتوان ان را در اندروید اجرا کرد البته با شبیه ساز هایی که PC ... PS4 را بهموبایل متصل میکنند این کار شدنی هست پس بطور کلی هنوز هیچ منبعی از راکستار اعلام به اجرای بازی در موبایل نکرده است با تشکر امید وارم خوشتون امده باشه. بدون شبیه ساز هم هست و من خودم بازی کردم. یک شرکت بازی GTA V رو نمونش ساخته و برای گوشی عرضه کرده ولی مشکل اینجاس تا الان فقط مرحله اول که دزدی بود اونو تونسته شبیه سازی کنه و طبق گفته شرکته سعی داره بقیشم شبیه سازی کنه و به صورت پولی منتشر کنه که فکر نکنم اگه بخواد بیاد هم خوب در بیاد چرا که GTA V 100 گیگ بود میخوان چطور کنن 4گیگ مثلا خود GTA SA 5گیگه بازیش 1GB حجم بازی موبایلش. 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 11 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: بدون شبیه ساز هم هست و من خودم بازی کردم. یک شرکت بازی GTA V رو نمونش ساخته و برای گوشی عرضه کرده ولی مشکل اینجاس تا الان فقط مرحله اول که دزدی بود اونو تونسته شبیه سازی کنه و طبق گفته شرکته سعی داره بقیشم شبیه سازی کنه و به صورت پولی منتشر کنه که فکر نکنم اگه بخواد بیاد هم خوب در بیاد چرا که GTA V 100 گیگ بود میخوان چطور کنن 4گیگ مثلا خود GTA SA 5گیگه بازیش 1GB حجم بازی موبایلش. اره دیدم اونو ولی بنظر من اگه همین ارساکیا برای موبایل اوکی بشه بیشتر GTA Vحال میده 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 8 دقیقه قبل، 8KARiM8 گفته است: اره دیدم اونو ولی بنظر من اگه همین ارساکیا برای موبایل اوکی بشه بیشتر GTA Vحال میده خود GTA SAرو موبایل من نصب نمیشه امیدوارم لانچر ارساکیا که واسه موبایل میاد این مشکل رو حل کنه 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۹ در 20:51، 8KARiM8 گفته است: اره دیدم اونو ولی بنظر من اگه همین ارساکیا برای موبایل اوکی بشه بیشتر GTA Vحال میده خوشبختانه داره درست میشه در در ۱۳۹۹/۳/۱۹ در 14:25، 8KARiM8 گفته است: با سلام و احترام چند وقتی هست که در سایت ها و جاهای دیگه بازی gta V را با عنوان اندروید عرضه میکنند ولی در پاسخ به این سوال که ایا gta v برای اندروید وجود دارد یا نه باید بگوییم که خیر و خیال همه را راحب کنیم اما راه هایی هست که میتوان ان را در اندروید اجرا کرد البته با شبیه ساز هایی که PC ... PS4 را به موبایل متصل میکنند این کار شدنی هست پس بطور کلی هنوز هیچ منبعی از راکستار اعلام به اجرای بازی در موبایل نکرده است با تشکر امید وارم خوشتون امده باشه. یه زمانی من قفلی زده بودم روش که پیداش کنم همشونم فیک بودن نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: خوشبختانه داره درست میشه یه زمانی من قفلی زده بودم روش که پیداش کنم همشونم فیک بودن اره خودم یک زمانی پاره شده بودم براش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 7 دقیقه قبل، 8KARiM8 گفته است: اره خودم یک زمانی پاره شده بودم براش نخ سوزن بفرستم؟ نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 6 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: نخ سوزن بفرستم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 9 دقیقه قبل، 8KARiM8 گفته است: نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 من یه بار نصب کردمش ولی خیلی لگ بود و پاره شدم تا نصب کردمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۹ در 14:25، 8KARiM8 گفته است: با سلام و احترام چند وقتی هست که در سایت ها و جاهای دیگه بازی gta V را با عنوان اندروید عرضه میکنند ولی در پاسخ به این سوال که ایا gta v برای اندروید وجود دارد یا نه باید بگوییم که خیر و خیال همه را راحب کنیم اما راه هایی هست که میتوان ان را در اندروید اجرا کرد البته با شبیه ساز هایی که PC ... PS4 را به موبایل متصل میکنند این کار شدنی هست پس بطور کلی هنوز هیچ منبعی از راکستار اعلام به اجرای بازی در موبایل نکرده است با تشکر امید وارم خوشتون امده باشه. دوستانی که میگن GTA V برای اندروید هستو ما عکساشو دیدیم : 1-اونایی که عکسا رو میزارن میرن از GTA V PC عکس میگیرن و با فوتوشاپی چیزی کنترلر اندروید میزارن روش اگه توجه کنید میبینید عین GTA saـه اندرویده که fake بودن تصاویر رو اثبات میکنه 2-بنظرتون راکستار که GTA Sa رو با این همه باگ و لگ و هنگی برای PE منتشر کرد میتونه چنین بازیه سنگینی رو برای اندروید بیاره؟ 3-شبیه ساز PS4 میشه ولی به اینترنت قدرتمند نیاز داره ک لگ بپره و متاسفانه اینترنت پر سرعت در ایران وجود نداره (= 3> 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 به زودی با منتشر شدن AG:Android دیگر از دغدغه ی نبودن یک GTA Sa آنلاین رنج نمیبریم و راحت در گوشی هم از آرساکیا لذت میبریم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 23 ساعت قبل، Original گفته است: به زودی با منتشر شدن AG:Android دیگر از دغدغه ی نبودن یک GTA Sa آنلاین رنج نمیبریم و راحت در گوشی هم از آرساکیا لذت میبریم کاش زودتر بیاد D= نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 2 دقیقه قبل، GalacticBoy گفته است: کاش زودتر بیاد D= البته اول باید سمپ اصلی باز نویسی بشه بنا بر برخی تغییراتی که در سمپ فعلی نمیشه انجامشون داد فعلا درحال باز سازی سمپ هستن گویا نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در 2 دقیقه قبل، Original گفته است: البته اول باید سمپ اصلی باز نویسی بشه بنا بر برخی تغییراتی که در سمپ فعلی نمیشه انجامشون داد فعلا درحال باز سازی سمپ هستن گویا سمپ اصلی که آره زیاد باگ داره مثلا تو خونه ها Weapon هست که اگه بیاد دستت ADMIN BOT در جا بن میکنه (= نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 با PS4 میشه البته اگه بهترین سرعت اینترنت رو داشته باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsasafavi ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 من یکی بازیش گرفتم رو اندروید ولی فقط مرحله اولش میومد و بقیه مراحلش باید جوین کانال یوتیوب میشدم برای همین میگم کامل نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2021 (ویرایش شده) Gta v خودش سیستم فضایی میخواد بعد چطور میخواد رو گوشی نصب شه؟ مگه خواب چنین چیزی رو بشه دید ویرایش شده January 15, 2021 توسط AliRezaAlpha نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 من داشتم به درد نمیخوره خیلی لگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 14 ساعت قبل، iMatin گفته است: اها. قبلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 بنازم. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 هعب ما که 5 روزه داریم داتلود میکنیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.