رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مقر خبرنگاران

ارسال‌های توصیه شده

• توسعه دهنده
در 8 ساعت قبل، Original گفته است:

این تاپیک که تکراری بود، حداقل این سوال رو پاسخ بدید  سرتون خلوت شد @Mohny

سوال خیلی از پلیراست.

فقط از WUCP خبر دارم! همانطور که علی جان گفتن، با نسخه 3.5.0 منتشر میشه.

• دوست دارم که 2

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• توسعه دهنده
در 14 ساعت قبل، 8KARiM8 گفته است:

عالی واقعا باید علاوه بر NR یک فکری برای HQ تمام فکشن ها بشه?

ماهم همین کارو کردیم☺️

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۳/۲۰ در 00:22، AliAgent گفته است:

یه چیزی بگم، الان قراره AGSA بیاد 3.5.0 بیاد WUCP بیاد بعد از اینا هم PYL بیاد، بعد 3.6.0 بعد 3.7.0 بعد 3.8.0 بعد 3.9.0 (خورده های بینشم به کنار) بعد هم در نهایت 4.0.0، در نتیجه به امید خدا 47 نسل بعد از ما میان و از HQ جدید NR بهره مند میشن :| 

حقیقتش بعد از دیدن اسم v4.0.0 میخواستم همینو بگم :|

• هاها 1

اینجام مث زندگیم سفید امضا

لینک به دیدگاه

@Mohny سلام

اپدیت بعدی میریم ورژن 3.4.5 یا یه جهش مثل بعضی جهش های دیگه مستقیم میریم تو 3.5.0؟

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه

• توسعه دهنده
در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است:

@Mohny سلام

اپدیت بعدی میریم ورژن 3.4.5 یا یه جهش مثل بعضی جهش های دیگه مستقیم میریم تو 3.5.0؟

اونطور که در برنامه ها ذکر شده مستقیما میریم برای 3.5.0، مگر اینکه آپدیت / تغییر / رفع مشکل ضروری ای رخ بده که مجبور به اعمال در 3.4.x شیم!

پ.ن: بیش از 80% نسخه 3.5.0 تکمیل شده.

• دوست دارم که 1

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۳/۱۸ در 12:02، RoLLinG گفته است:

من کاملا با نظر علی اقا @Original موافقم پیشنهادش عالیه. حالا چرا؟

1. اقا امیرحسین گفتن که:

درسته اما این مسئله بخاطر اینه که توی شهرهای SF و LV جمعیت و فعالیت و حتی انتن دهی موبایل هم وجود نداره. پس برای حضور ما خبرنگارها توی اون شهرا هیچ دلیلی وجود نداره. خب مشخصه که اگر ازدحام و فعالیت پلیرها توی سه تا شهر یکسان بود حرفتون کاملا درست بودش.

2. ترک شدن ون ها هم خیلی وقتا بدلیل دور بودن از HQ اتفاق میفته و اگر یه HQ هم توی لوس سانتوس بود این اتفاق کمتر میفتاد. چون ما سریع میومدیم و ون خالی رو میدیدیم و سوار میشدیم.

3. علی آقا گفتن که:

خب نیازی هم نیست که ابجکتی اینجا اضافه بشه. مکان خوبیه برای قرار گیری ون ها و هلیکوپتر (بالای ساختمون) و غیر از اضافه شدن به مناطق SafeZone دیگه هیچ چیزی لازم نداره. دقیقا مثل مقر دوم اقلیت تاکسی که نزدیک ایستگاه یونیتی توی LS هستش که میبینیم هیچ چیزی بجز ماشین های فکشن توش اضافه نشده. نه اینتریور داره و نه چیزای دیگه.

4. در آخر بگم که لازم نیست حتما HQ فعلی فکشن بطور کامل حذف بشه، بلکه میشه یه جایی توی LS رو بعنوان مقر ثانویه معین کرد تا ما به محیط این شهر دسترسی راحت تری داشته باشیم دقیقا مثل اقلیت تاکسی. این سختیِ اومدن به لوس سانتوس که ما میگیم رو فقط کسی میتونه درک کنه که مدت طولانی توی این فکشن بوده. واقعا وقت خیلی زیادی رو تلف میکنه و دردسرش واقعا برامون زیاده.

ممنون که خوندید میتونید موافقتتون با این پیشنهاد رو با اضافه کردن یه reaction به پایین پست، بهمون برسونید.

من هم موافق حرف شما هستم

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...