رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Mute Tohin-aminw

Reptile

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: OsMeyL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Aminw.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: %282pac%29.png

• توضیحات:  اول ک ادمین امین1383 در پینت بال خود به خود یهو گفت عنه کسی تو سرور نیستی و کی هستی تو!من چیزی نگفتم و گذاشتم رو حساب سن کمش و احترامشو نگه داشتم!من لگ بودم چندین بار تایم اوت خوردم و هی میرفتم در پینت بال میدیدم ایشون هنوز داره بحث میکنه!چون همه ویس میدادن و لگ میشدم با 2pac سوار ماشین شدیم رفتیم ولی باز ول کن نبود Goto کرد روی 2pac هی میگفت وایسا وایسا و مزاحمت ایجاد میکرد وقتی ایستادم کیلومتر ماشینم ثابت روی ی سرعت گیر کرده بود و من احساس کردم Dc شدم و چند تا چت s  پشت سر هم دادم که بدلیل لگ همش با هم اومد و نوشتم laaaaaaaaaaaaag و فکر نمیکنم که توی چت معمولی s گفتن مشکلی داشته باشه و به ایشون مربوط باشه چون ن وارن داره ن کسی دورمون بود جز ایشون ک  قصد مزاحمت ایجاد کردن داشتن و جالب اینجاست من بعد از نیم ساعت اومدم چت بدم دیدم Mute شدم!میگم رو چ حساب آخه؟میگه 30 40 بار گفتی s!!!!!من فکر میکنم علاوه بر چشماشون ریاضی شون هم ضعیفه!!لطفا رسیدگی شه و برخورد شه چون دیروز بی دلیل بن دادن امروز بی دلیل میوت!!

• مدارک (فیلم یا عکس): bqi_screenshot_(719).png

mm98_screenshot_(722).png

qjqj_screenshot_(725).png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت شاکی محترم.

ادمین @Aminw 24 ساعت مهلت برای ارسال مدارک و دفاعیه را دارا میباشد.

Spartan.png

شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه!

تنها ترسش اینکه...

لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند.

لینک به دیدگاه

به نامِ خدا

با سلام خدمت شاکی محترم @BloodS

در 11 ساعت قبل، BloodS گفته است:

اول ک ادمین امین1383 در پینت بال خود به خود یهو گفت عنه کسی تو سرور نیستی

اول که سن و اسمِ بنده به شما مربوط نیست بعد اینکه بنده توهین نکردم به شما این همه بنده رو مسخره کردید بنده کاری کردم؟ جوابِ شما رو دادم.

من چیزی نگفتم و گذاشتم رو حساب سن کمش و احترامشو نگه داشتم!

آهان که احترام گذاشتید؟ فکر نکنم مدارک این رو بگه.

من لگ بودم چندین بار تایم اوت خوردم و هی میرفتم در پینت بال میدیدم ایشون هنوز داره بحث میکنه

بنده در جریانه لگ شما نبودم و میتونید اینترنت درست بیاید بازی کنید.

مزاحمت ایجاد میکرد وقتی ایستادم کیلومتر ماشینم ثابت روی ی سرعت گیر کرده بود و من احساس کردم Dc شدم و چند تا چت s  پشت سر هم دادم که بدلیل لگ همش با هم اومد و نوشتم laaaaaaaaaaaaag و فکر نمیکنم که توی چت معمولی s گفتن مشکلی داشته باشه

بنده در جریان نبودم, دیدم که نزدیکِ 20 تا S گذاشتید بعد گفتید Mute? بنده هم کارم درست بود.

میگه 30 40 بار گفتی s!!!!!من فکر میکنم علاوه بر چشماشون ریاضی شون هم ضعیفه!

مدارک درباره ی این موضوع موجود هست.

لطفا رسیدگی شه و برخورد شه چون دیروز بی دلیل بن دادن امروز بی دلیل میوت!!

به بنده مربوط نیست بنِ دیروزِ شما!

و توضیح بنده: بنده با شما کار داشتم مزاحمت ایجاد نکردم و متاسفانه خواستم کنار بیام با شما اما شما بازم منو تمسخر کردید بعد اینکه شما به درستی محروم از صحبت شدید و ادمینِ مربوطه تصمیم میگیرد. یک موضوع دیگه شما به من بی احترامی کردید بنده جوابِ شمارو دادم که فکر نکنم توهین به شما باشه. اگر همینجوری به شما بی احترامی  قبول, ولی شما اول بی احترامی کردید.

مدارک به ادمینِ @Spartan ارسال خواهد شد.

الله

Aminw.png

???...Be Patient

رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن...❄️⛈️?

⭐?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ??⭐

⬇️     ?      ⬇️      ?     ⬇️      ❄️      ⬇️

❄️?️?...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own

انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی...❄️?️?

Aminw.png

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Aminw گفته است:

بعد اینکه بنده توهین نکردم به شما این همه بنده رو مسخره کردید بنده کاری کردم؟ جوابِ شما رو دادم.

شما کسی نیستی که کسی بخواد کاریت داشته باشه!من به کسی بی احترامی نکردم و شما خود به خود آدرس و قرار دعوا گذاشتی و حرفی که در مدارک مشخصه زدید!شاهد هم موجوده!

آهان که احترام گذاشتید؟ فکر نکنم مدارک این رو بگه.

بله خیلی محترمانه برخورد کردم باهات و اگه با بی احترامی میخواستم برخورد کنم شرایط جور دیگه پیش میرفت!!!!

بنده در جریانه لگ شما نبودم و میتونید اینترنت درست بیاید بازی کنید.

همونطور که سن و اسم شما به من مربوط نیست فکر نمیکنم مشکل لگ و اینترنت من که از سمت شرکت اپراتور هست به شما مربوط باشه!!!!

بنده در جریان نبودم, دیدم که نزدیکِ 20 تا S گذاشتید بعد گفتید Mute? بنده هم کارم درست بود.

خوب دوباره میگی در جریان نبودم پس فک نمیکنم به شما مربوط باشه بازم چون خودت گوتو کردی اومدی ما که نیومدیم دنبالت اسپم بدیم خودت اومدی ایجاد مزاحمت کردی عزیزم!!!!من نفهمیدم بالاخره 20 بار گفتم یا 30 بار یا 40 بار!

مدارک درباره ی این موضوع موجود هست.

جالبه ک خودت حرف خودتو نقض میکنی ولی همچنان شمارش دقیق رو اعلام نکردی عزیزم بیشتر دقت کن ?

به بنده مربوط نیست بنِ دیروزِ شما!

و توضیح بنده: بنده با شما کار داشتم مزاحمت ایجاد نکردم و متاسفانه خواستم کنار بیام با شما اما شما بازم منو تمسخر کردید بعد اینکه شما به درستی محروم از صحبت شدید و ادمینِ مربوطه تصمیم میگیرد. یک موضوع دیگه شما به من بی احترامی کردید بنده جوابِ شمارو دادم که فکر نکنم توهین به شما باشه. اگر همینجوری به شما بی احترامی  قبول, ولی شما اول بی احترامی کردید.

کسی نگفته که بهت مربوطه!گفتم پیگیری شه که از این اشتباهات کمتر رخ بده توی سرور! و اینکه حقیقت رو بیان کنید!!!!!!ن من با شما کاری داشتم ن شما با من!بلکه شما اصلا روی 2PaC گوتو کردید که توی ماشین من بود و مشکل شما با ایشون بود!و لطفا تهمت نزنید چون من هیچ بی احترامی به شما نکردم که میگی تمسخر کردی و به درستی میوت شدی!بازم که خودت حرف خودتو نقض میکنی بالاخره توهین/اسپم یا تمسخر؟؟؟دست پیش هم میگیری که اول شما توهین کردی؟؟؟جالبه کسای دیگه بهت احترامی کردن میگی من اول شروع کردم؟؟اگه مدرکی داری بزار ببینیم!!!

لینک به دیدگاه

سلامی مجدد.

شکایت شما در رابطه با Mute رد شد، مدارک ادمین @Aminw صحیح میباشد.

شکایت شما در رابطه با توهین ادمین صحیح میباشد، ادمین @Aminw یک اخطار دریافت کرد. 

+بسته شد.

Spartan.png

شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه!

تنها ترسش اینکه...

لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...