Wilson ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 به نامه خداوندی که جان افرید سخن گفتن اندر زبان افرید دوسته عزیزی که در زمان خاک سپاری هم دست از سیگار کشیدن نمیکشید! رضایت مردمانه شهر Los Santos از فست فودی های این شهر زیبا حتی در زمان کرونا! و باز هم با این همه سیم کشی و زحمت مخابرات برای بر طرف شدن لگ, هنوز دوستانی هستند که با پینگ 350 بازی میکنند! خیانت سوییت به Grove Street Family زمانی که از او خواستند برگردد با این علامت از درخواسته ان ها قدردانی کرد! دیگه پلیس های شهر Las Venturas رد دادند و انقدری که بهشون بی توجهی میشود, مجبورند به جای شهروندان عادی, با نیو پلیر ها درد و دل کنند. کمبود ماشین به دلیل فعالیت بیش از حد خبرنگاران نمونه شهر که ماشین خالی نمیزارند و همیشه در حال خبر رسانی به مردمان شهرشان هستند قدرشونو بدونید! خبر خوب! مثل اینکه شهردار در حال ساختن شهر جدیدی به نامه SJ هست (که یکی باشند:LS,LV و SF,SJ) در سال اینده افتتاح خواهد شد. از دوستان عزیز ساب لیدر و لیدر @Refigh و @Mary میخوام نظرشونو بگن ممنون میشم. امیدوارم لذت کافی رو برده باشید. تا خبری دیگر, بدرود. 1 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 عالی خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 در 15 ساعت قبل، NewT گفته است: دیگه اینجا رنگش یجوره دیده نمیشه یا نمیدونم واس من اینجوره مجبور شدم هایلات کنم دیگه پلیس های شهر Las Venturas رد دادند و انقدری که بهشون بی توجهی میشود, مجبورند به جایشهروندان عادی, با نیو پلیر ها درد و دل کنند. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 در 20 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اینجا رنگش یجوره دیده نمیشه یا نمیدونم واس من اینجوره مجبور شدم هایلات کنم با سیستم دیده میشه با گوشی رو نمیدونم ولی بازم ببخشید دفعه بعد از این رنگ استفاده نمیکنم در 43 دقیقه قبل، Mary گفته است: عالی خسته نباشید ممنون ❤ نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با عرض پوزش بابت تاخیر؛ مجله خبری شما تأیید شد. مبلغ 15,000$ به شما تعلق خواهد گرفت. نقات قوت: جمله بندی صحیح انتخاب تصاویر خوب نقات ضعف: استفاده از بعضی رنگ های نامشخص در جملات پشت سر هم بودن عکس ها و متن که باعث سردرگمی میشود که کدوم متن متعلق به کدوم عکس است؟ بعضی از عکس ها پایینشون توضیحشونه بعضی هم بالاشون. با تشکر منتظر مجله های خوب شما هستیم. متآسفانه مجله خبری شما به دلیل نداشتن عکس کوچک اطلاعات کاربری رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۳ در 19:16، Mary گفته است: با عرض پوزش بابت تاخیر؛ مجله خبری شما تأیید شد. مبلغ 15,000$ به شما تعلق خواهد گرفت. نقات قوت: جمله بندی صحیح انتخاب تصاویر خوب نقات ضعف: استفاده از بعضی رنگ های نامشخص در جملات پشت سر هم بودن عکس ها و متن که باعث سردرگمی میشود که کدوم متن متعلق به کدوم عکس است؟ بعضی از عکس ها پایینشون توضیحشونه بعضی هم بالاشون. با تشکر منتظر مجله های خوب شما هستیم. متآسفانه مجله خبری شما به دلیل نداشتن عکس کوچک اطلاعات کاربری رد شد. با عرض پوزش نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 به نظر من که جالب بود نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 13, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 به به نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 عالی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 عالی ولی یکم بیشتر دقت کن عکست یادت نره درک میکنم غرق خبر شده بودی نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.