Horny ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود شکایت 1 بنده /report دادم و مشکلم رو از ایشون پرسیدم ایشون /goto کردن و شروع کردن به گفتن حرف های بی مورد شکایت 2 ایشون دیدن که نمی تونن جواب سوال بنده رو بدن سریع /goback زدن و بعدش /q مگه میشه وقتی ادمین به بنده goto میکنه و جلوم وایساده و من دارم باهاش حرف میزنم یهو از سرور خارج شه و وارنش به من نیاد شکایتم رو پس میگیرم ویرایش شده June 1, 2020 توسط Ataw مدرک مشکل داشت Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. در 4 ساعت قبل، Ataw گفته است: شکایتم رو پس میگیرم شکایت پس گرفته شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده