LukeCage ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ____ • توضیحات: سلام ایشون بی دلیل بنده رو Sethp 0 کردن واقعا دلیل اینکارشون چیه؟ من دنبال وانتد بودم که ایشون اینکارو کردن آخه چرا اینکارو میکنین؟ مگه من چیکار کرده بودم؟ لطفا پیگیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده June 1, 2020 توسط Scute اشتباه تایپی تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما قبول شد. 1 روز از هاستریه ایشون کسر شد. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده