iNViSiBIe ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به نام خدا سلام عرض میکنم خدمت مدیریت محترم مجموعه ارساکیا. توهین میکنن چون فکر میکنن هاسترن ما فحش بدیم بن میشیم! واقعا جالبه میاد تو جیل منو کیل میده و میگه من شاخم خیلی خوبه این بهش میگیم شکایت میکنیم میگه به ... واقعا متاسفم. • مدارک (فیلم یا عکس): تویه جیل اومدن و منو بی دلیل کیل داد لطفا مدارک خودشونو ارسال کنند برای چه ایجاد مزاحمت بی دلیل میکنند؟ مدارک کیل دادن و توهین ایشون! سو استفاده از دستورات ادمینی میکنند و بعد میگن من شاخم جالبه واقعا وقتی بهشون میگیم ازت شکایت میکنیم نحوه برخورد ایشون رو میبنیم پول داده هاستری خریده فکرکرده سرور دستشه هر کاری میخواد میتونه بکنه تمام این کارا بخاطر دشمنی که ایشون از گذشته با من دارند تمامی مدارک واضح و کامل هستند درخواست پیگیری دارم هاستر داره هاستریش تموم میشه باید نظم سرور و بهم بزنه؟! جالبه 1 1 http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. هاستر @Javi 24 ساعت مهلت برای ارائه مدارک و دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 شما خودتون ماشلا دسته کمی نداری فقط بلدی مایک بگیرید ههه اونقدری مرد بودم که تو چت گفتم نه تو مایک من خودم این شکایتو قبول میکنم 1 1 DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 سلامی مجدد. شکایت شما قبول شد. هاستر مربوطِ از تیم میزبانان خارج شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده