Quintin ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید. آیا دادن شماره در بازی به درخواست فرد غیر مجاز هست؟ کسی از من شماره میخواست و من شمارمو بهش دادم بعد ایشون منو به دلیل تبلیغات بن کردن. آیا شماره دادن تبلیغات هست؟ لطفا رسیدگی کنید. بنده در فروم قانونی برای مجازات شماره دادن پیدا نکردم!!! به همین خاطر شماره تکست کردم در غیر این صورت رو مایک میتونستم بگم که مجازات نداره! لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s13.picofile.com/file/8398678900/bandicam_2020_05_30_16_54_26_847.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. هاستر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای دفاعیه و ارائه مدرک دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 با سلام مدارک تا چند دقیقه دیگه ارسال میکنم! DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 سلامی مجدد. طبق مدارک ارسالی هاستر مربوطِ، شکایت شما رد شد. شما حق به اشتراک گزاری اطلاعاتی که به مجموعه مربوط نیست (شماره تلفن، ایدیTelegram/Instagram و...) بین بیشتر از 3-4 نفر نیستین. محرومیت شما صحیح میباشد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده