DoNaLd ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید . آقا من n/ دادم که در مورد evente LCS یه سوال بپرسم از ایشون . من بهشون گفتم که اسم ماشینه کامیون چیه که با cmd من اونو بسازم . ایشون در جواب گفتن با /eavunoc و lcsstart/ میشه همشو ببینی . منم بهش گفتم بابا این چه جوابیه دیگه برگشته میگه فرمایشی ندارید؟؟ برادره من اگه بلد نیستی آخه چرا هلپر میشی؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 بســــــــــــــــم الله الرحمن الرحیمخوب با توجه به موضوع شکایت ایشون چون اول پرسیدن از Event LCS میزارند بنده فکر کردم که ایشون در مورد عونت دارن میپرسن CMD گفتیم. طبق قوانین هلپر و سرور : ما قانونی نداریم که هلپرا باید اسم تمامی ماشین ها رو حفظ باشند. طبق شاهد ها ادمین 1 و ادمین هاستر محترم آخر سر به ایشون اعلام کردیم از گوگل سرچ کنن و پیدا کنند. چون در این زمانی که ایشون سوال کردن اصلا هلپری آنلاین نبود که داخل /HC به ما جواب بدن. اینم مدارک و شواهد.طبق قوانین هیچ کسی حتی خود استف حق تهدید استف رو ندارد و هر مشکلی داستند یا به مسول یا در فروم شکایت کنند. پس خواهشمندیم مسول هلپرا ایشون به دلیل تهدید هلپر سرور مجازات شوند و شخصی که شکایت کرده حالا این مورد به فاندر گفته میشود تا رسیدگی کامل کند. مدارک هاعکس اول چک کنید چه کسانی حضور دارند.عکس دوم مجدد چت های /HLعکس سوم مجدد چت های /HLعکس چهارم مجدد از چت های /HLبا تشـــــــکر از تک تک کارکنان عزیز سرور و محترم ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در May 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 بله اتفاقا ادمین هم اومدن پیش من و گفتن که جواب دادن به این سوالات از وظایف هلپر نیست . خب قبول ولی دوست محترم شما میتونستی همون اولش اینو بگی نه که انقد مطمعن cmd اشتباه بدی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 بســـــــــــــــم الله الـــــرحمن الــــــرحیم طبق مشاهدات نفر شکایت کننده اذیت هلپر و تهدید دارد. پس لطفا رسیدگی شد و فرد به مجازات برسد. شکایت هم الکی. 1 ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @ali2211 شکایت شما قبول شد، هلپرِ مربوطه اخطار لفظی دریافت کرد. موفق باشید. +بسته شد. Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده