Lewiz ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -------------------------- • توضیحات: سلام و خسته نباشید. ببخشید من دلیل بن کردن خودم توسط ایشون رو نمی دونم واقعا ایشون میگن که بنده از چیت استفاده کردم. اما اینطور نیست. خب چرا check pc نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ من واقعا اینکاره نیستم.خواهش میکنم check pc کنید من واقعا چیت استفاده نمی کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 .𝑺𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊 𝒓𝒊𝒔𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. هاستر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای ارائه مدارک و دفاعیه دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 در 15 ساعت قبل، rabert گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -------------------------- • توضیحات: سلام و خسته نباشید. ببخشید من دلیل بن کردن خودم توسط ایشون رو نمی دونم واقعا ایشون میگن که بنده از چیت استفاده کردم. اما اینطور نیست. خب چرا check pc نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ من واقعا اینکاره نیستم.خواهش میکنم check pc کنید من واقعا چیت استفاده نمی کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام مدارک ارسال شد!! صبور باشید تا نتیجه رو بگن. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 سلامی مجدد. شکایت شما قبول شد. اکانت شما هم اکنون فعال میباشد، از مشکل پیش آمده عذر خواهی میکنیم. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده