SadLook ارسال شده در June 20 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من از آقای seyedMohammadamin شکایت کردم که ایشون بیش از ۳ بار در روز تبلیغات انجام دادن و آقای Amuhasan شکایت من را رد کرد و دلیل آن این بود که برای خودش داشته تبلیغات انجام میداده ولی این کار اصلأ ربطی ندارد داخل قوانین گفته شده در روز (برای هر نفر) فقط ۳ تبلیغ و دلیل نمیشه که ایشون داخل فکشن نیوز ریپورت هست تبلیغ تا دلش بخواد برای خودش انجام بشه • مدارک (فیلم یا عکس): از آقای Amuhasan درخواست کنید و خودتون هم میتونید برید قسمت گزارش اعضای چک بدید 1 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/123733-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-amuhasan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در June 20 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20 باسلام و درود عملکرد ساب لیدر مربوطه صحیح بوده است. نقل قول تبلیغات رایگان: اگر شخصی از SMS/ استفاده کند تبلیغات رایگان محسوب شده و مواردی در غیر این صورت (مانند Whisper/) به عنوان تبلیغ رایگان پذیرفته نمی شوند (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) حداکثر 3 تبلیغ رایگان برای هر بازیکن در هر روز مجاز است و تبلیغات بیشتر مشمول هزینه تبلیغات معمولی خواهند شد. برای ارسال News/، ابتدا در f/ به مشورت بپردازید؛ اشتباه در این دستور نابخشودنی است؛ اگر برای فرد دیگری تبلیغات میکردند طبق قوانین مجازات میشدند و اگر به بند قانون توجه کنید گفته برای تبلیغات بیشتر مشمول هزینه تبلیغاتی میشود و طبیعتا هیچ کسی از خودش برای تبلیغات پول نمیگیره چون اون قوانین مربوط به پلیر های دیگر است. شکایت شما رد شد. موفق باشید. !No one is born bad لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/123733-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-amuhasan/#findComment-1292078 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده