H1DDEN ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 با سلام به موسس بازی جناب @Ali یکی از مشکلات ما کارکنان FBI کمبود ماشین در HQ FBI هست که واقعا باید بهش رسیدگی بشه چون واقعا تعداد NRG 500 ها و Bullet ها کم هست و همچنین اصلا ماشین Infernus و ماشین های رنک ۴ و ۵ رو نداریم با اینکه پارکینگ بزرگی داریم و همیشه موقع راب ها با کمبود ماشین مواجه میشیم. خواستم اگه میشه رسیدگی کنید با تشکر از تمام زحمتکشان ARSACIA . 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 پیشنهاد من وجود حداقل سه Infernus و سه NRG در مقرهای FBI و NG هست. درست نیست که هرچی وسیله هست رو بدید به PD اون هم بیش از اندازه ی مورد نیازشون. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H1DDEN ارسال شده در May 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 نظر منم به گفته @ZombieRanger مثبت هست. ماشین های خاصی تو HQ NG هم نیست و باید رسیدگی بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 کاملا موافقم سرور که فقط LS نیست بقیه شهر ها هم باید ماشین خوب باشه 1 هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 تازه HQ FBI بهتره 2 تا Bullet و NRG-500 هست. اعضای گارد چه گناهی کردن اگر به اضافه کردن ماشینه اونا تو اولویت هستن. @Ali واقعا کار سختیه یک چند تا ماشین اضافه کنید؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 با عرض سلام. به نظر من بودن 2 یا 3 تا NRG در HQ NG باید کافی باشه. چون باز Infernus راب زدنو برا رابر ها خیلی دشوار میکنه. با تشکر. 1 ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 کاملا موافقم. پارکینگ FBI با اینکه 3 طبقه پارکینگ هست خیلی خالیه، اینفرنوس تعداد کمی داره، طبقه همکف که فقط LVPD هست طبقه منفی -1 هم FBI رنچر 2 تا با 2تا LVPD ساختمان فدرال یک طبقه ی دیگه پارکینگ هم داره که کاملا خالی است داخلش ماشین نیست! 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 دقیقا این یه مشکل اساسی هست زمانی که راب در شهر LV باشد معلومه که FBI کیل میشه و باید سریع خودشو برسونه تا در سمپل گرفتن موفق شه اما اگر توی HQ ماشین نباشه و در اون لحظه لیدر و ساب لیدر آنلاین نباشن تا FVR بدن چی میشه؟ من زمانی که FBI بودم اینفرنوس خودمو جلوی HQ /Park کردم و خانه ی 4 راه رو رنت کردم، تا تونستم این مشکل رو برطرف کنم. درحالی که شاید کسی دوست نداشته باشه این کار رو بمنه و موسس باید به فکر این موضوع باشه. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده