رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

HarD.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Kamyab.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: ایشون هر دفعه داخل Pm فروم توهین کردن

• مدارک (فیلم یا عکس): کلیک

• مرسی 1

HarD

1dc118_25New-Project-6-%5BAE42E9D%5D.gif                                                                                                                     Rule number one! Never be second

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/123357-%D8%AA%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C-kamyab/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کسی که شکایت رو برسی میکنه، بیش از ۲ماه بخاطر این توهین هایی که من بی جواب نموندم و جوابشو دادم از فروم بن شده بودم، این شخصیت بنده هست یکی توهین کنه ۱۰۰ جوابشو میگیره

v90579_Screenshot_20260617_210441_Chrome

مگر من با ایشان شوخی دارم؟ حتی یک بار هم باهاش به صورت دوستانه صحبت نکردم و نمیکنم

• هاها 4

HarD

1dc118_25New-Project-6-%5BAE42E9D%5D.gif                                                                                                                     Rule number one! Never be second

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/123357-%D8%AA%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C-kamyab/#findComment-1288409

• مدیریت
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

سینا آسان توهین نیست. 

دقت کنید حتی مترادف‌های آن هم توهین نیستند:

مترادف اسان: ساده، سهل، میسر، بی رنج، راحت            «سینا سهل، سینا ساده، سینا میسر، سینا بی‌رنج، سینا راحت»         

ضمنا قبل از هرچیز ازتون خواستم درست صحبت کنید. اما لحنتان تغییری نکرد.

و به جاش سعی کردید باج بگیرید:

در ۱۴۰۵/۳/۶ در 13:49، SinaHarD گفته است:

در صورت اینکه شکایت تا یک هفته برسی و جواب آن نرسد با جواب قاطعیت و شست و شوی پول، محرومیت های پی در پی، و عدم رسیدگی به شکایت داخل بازی و فروم، حتی از صحبت های سیاسی و توهین و مسخره حکومت کنونی کشورمون توسط بعضیا در داخل انجمن آرساکیا مدرک گرفته شده است

شکایت طبق جزئیات زیر ثبت میشه:

- حرف های سیاسی داخل فروم در مواقع جنگ، نه تنها فروم بلکه پارتی گرفتن در سرور توسط ادمین ها!

- جریان ممد ترور که دوباره شکایت ثبت میشه

- فحاشی و توهین های ناموسی مقام های بالاتر مجموعه

از زمانی که یک هفته مهلت دادید 3 هفته گذشته است. حتی اگه این موارد صحت داشت، من باج بده نیستم عزیزم

قبلا هم گفتم بهتون. لطفا سریعا پیگیری قضائی کنید. بنده در خدمتم.

نقل قول

مگر من با ایشان شوخی دارم؟ حتی یک بار هم باهاش به صورت دوستانه صحبت نکردم و نمیکنم

شما فرض کنید شوخی نبود این مورد هم در دادگاه پیگیری کنید.

ویرایش شده توسط Kamyab
  • دوست دارم که 5
  • مرسی 4
  • هاها 9
  • چی چی 1

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/123357-%D8%AA%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C-kamyab/#findComment-1288609

• 2 هفته بعد...
  • ریاست اجرایی

با سلام و احترام،

بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که لحن شما در پیام مربوطه بسیار تند و نامناسب بوده است. خواهشمند است از تکرار چنین رفتاری در هر بخش خودداری فرمایید؛ در غیر این صورت، مطابق قوانین با موضوع برخورد خواهد شد.

همچنین بررسی‌ها نشان داد که مسئول مربوطه نیز می‌بایست از لحن مناسب‌تری در پاسخ خود استفاده می‌کرد. به همین دلیل، موضوع به ایشان تذکر داده شده و مطابق ضوابط با این مورد نیز رسیدگی خواهد شد.
بسته شد.

• دوست دارم که 1

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

Toofan

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/123357-%D8%AA%D9%88%D9%87%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C-kamyab/#findComment-1299332

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...