Useless ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من چند روز پیش در یک اونت که ادمین Faraz تدارک دیده بودشرکت کردم و برنده یک دستگاه voodoo شدم وقتی برای دریافت جایزه به ادمین Faraz مراجعه کردم ایشون به من گفتند که باید از ادمین Meli جایزه رو تحویل بگیرم اما وقتی با ادمین فراز به دنبال ادمین Meli رفتیم او هیچ جوابی نداد بلکه از دست ما فرار میکرد و حتی حاظر به جواب دادن به ما نبود لطفا پیگیری کنید حق ما ضایع نشود با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): چون با لانچر وارد اونت شدم فیلمی از اونت ندارم واصلا ادمین Meli فرصت اسکرین شات گرفتن نمیداد دایما از دست ما متواری میشد خوده ادمین Faraz شاهد عینی حادثه است 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. در پاسخ به شکایت شما باید عرض کنم؛ نه ادمین Faraz و نه ادمین Meli، هیچ کدوم مقصر نیستن. ادمین Faraz موظف به تدارک دیدن و نظار در مسابقات ویژه میباشد. ایشون پس از اتمام مسابقات گزارش کار خود را برای تحویل دادن جوایز به موسس محترم Ali ارسال مینمایند. لطفا صبور باشید، جوایز شما به زودی تحویل داده میشود. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده