armanY ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده در حال فایت با بقیه دسته متوسط ها بودم که ایشون تلپورت کردن رو من و از بنده درخواست Check pc کردن در صورتی که من با لانچر داخل بازی بودم . از این نظر مشکلی نیست من حتی ایدی anydesk هم دادم بهشون (داخل مدارک موجود هست) ولی ایشون گفتن به من باز نمیشه و میام پیشت ولی هنوزم که هنوزه خبری از ایشون نیست و حتی دیگه به خودش زحمت نداد که بیاد و چک کنه . میخواستم بدونم ایا در صورتی که بنده با لانچر داخل بازی اومدم (مدارک موجود هست ) ایا ایشون که هاستر هم هستن ایا اجازه داره که از بنده درخواست Check pc کنه و بعدش حتی نیاد چک کنه ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۳/۵ در 21:40، armanY گفته است: • توضیحات: بنده در حال فایت با بقیه دسته متوسط ها بودم که ایشون تلپورت کردن رو من و از بنده درخواست Check pc کردن در صورتی که من با لانچر داخل بازی بودم . از این نظر مشکلی نیست من حتی ایدی anydesk هم دادم بهشون (داخل مدارک موجود هست) ولی ایشون گفتن به من باز نمیشه و میام پیشت ولی هنوزم که هنوزه خبری از ایشون نیست و حتی دیگه به خودش زحمت نداد که بیاد و چک کنه . میخواستم بدونم ایا در صورتی که بنده با لانچر داخل بازی اومدم (مدارک موجود هست ) ایا ایشون که هاستر هم هستن ایا اجازه داره که از بنده درخواست Check pc کنه و بعدش حتی نیاد چک کنه ؟ با سلام خدمت ادمین محترم @Spartanایشون یک نفر به من گزارش دادن و گفتن مود دارن اما بعدش پشیمون شدن و من مشکل شخصی ندارم با ایشون و حتی واسه Check-pc به ادمین هایه محترم میخواستم بگم ولی خوب فرد که به من گزارش داد پشیمون شد اسم اون فرد هم Aryawهست که از ایشون شاکی هستند و شما دیدین اقا @armanYتو این چند روز دوست عزیز خیلیا بخواطر مد غیر مجاز بن شدن و اینکه شما درگیری نبودین نه وار بود نه وانتد داشین لطفا برنامه هایه چک پی سی هم داشته باشید که مشکلی پیش نیاد زیرا شما با انگشت خود کلیک کردین قوانین را قبول میکنم ویرایش شده May 25, 2020 توسط MyOwnRules 1 رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. در 20 ساعت قبل، armanY گفته است: میخواستم بدونم ایا در صورتی که بنده با لانچر داخل بازی اومدم (مدارک موجود هست ) ایا ایشون که هاستر هم هستن ایا اجازه داره که از بنده درخواست Check pc کنه بله، هاستر ماننده ادمین این اجازه رو دارد. در 20 ساعت قبل، armanY گفته است: بعدش حتی نیاد چک کنه ؟ برای راحتی ادمین های محیط کاربری یک دستوری قرار دادیم (قابلیت محرمانه)، احتمالا یا چیزه مشکوکی ندیدند و یا شاکی منصرف شدند. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده