DoNaLd ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بلخره هر اومدنی یه رفتنی داره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی موفق باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 @LastSurvivor با درخواست اسعفای شما موافقت شد, با تشکر بابت زحمات شما. @DoNaLd با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 @MrBiG با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همین طوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 @DoNaLd با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kiasmart83 ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری": - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی انصافی و کم لطفی سیستم آرساکیا - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: آقا حامد که عالی بودن ولی متاسفانه این موضوع غیرقابل تحمل است که شما شمار بسیاری اکتیویتی در اقلیت داشته باشید و حتی با داشتن مرخصی در میتینگ رنک آپ و حقوق نگیرید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 @kiasmart83 با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری": - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب ویرایش شده July 30, 2022 توسط JoRDeN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 @JoRDeN با درخواست استعفای شما موافقت شد. 1 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teramadol ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ قطعا. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایل متعدد که به مسئولان مربوطه اعلام شد. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب با مجموعه تصمیمات اشتباه که ادم را نالایق جایگاهش میکند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 @Teramadol با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ Y - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 @Gorg با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsd ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چونکه متینگ روز جمعه است و من وقت ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hooman4 ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ هنطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت خوب،لیدر هم که نگم براتون،توجه بسیار ویژه به کم سن وسالان داشت.یاد سعید طوسی افتادم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 @amirsd با درخواست استعفای شما موافقت شد. @hooman4 با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟برا رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 @mr0farbod با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiaBOliC ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ارتقا به دسته بالاتر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین لیدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kakasangi ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیتی دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی و بینظیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفت و آمدم مشخص نیست و حس کردم منجر به اذیت شدنه لیدر اقلیت می شد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پسر خوب و دوست داشتنی 1 نقل قول 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 @DiaBOliC با درخواست استعفای شما موافقت شد. @Kakasangi با درخواست استعفای شما موافقت شد. @ALiTR با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رنگش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: گود نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 @Radan با درخواست استعفای شما موافقت شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.