NighTStaR ارسال شده در April 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2018 @TORGHABE درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کم شدن قیمت اسکیرین ها - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب بود. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezammm20 ارسال شده در April 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: سایت برای من خراب شده این اکانتم هست [[[Alirezammm]]] - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟خیلی دلم میخواد بمونم ولی امتحانت نوبت دوم شر,ع شده باید دیگه بخونم برا امتحانات دوست ندارم این اقلیت هم ترک کنم ولی چون یه چند مدتی نیستم مجبورم : از لیدر خیلی ممنونم واقا تو این چند روز هیچ بدیی ازش ندیدم خیلی دوستشون میدارم و تشکر میکنم که در این اقلیت راهم داد قول میدهم بعد امتحانات برگردم شک نکنید - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای این که امتحانات نوبت دوم مدرسمون شرع شده تا کمتر از 15 روزی نیستم برای همین نمیخوام جای یکی دیگه رو بگیرم با تشکر [[[Alirezammm]]] - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار عالی عالی و خیلی خیلی دوسش دارم امید وارم به آن چیزی که دوست داره برسه و هیچ وقت فراموشش نمیکنم تشکر میکنم از شما لیدر جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezammm20 ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بری این که خسته شدم از تاکسی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوب بود ولی حیفی که استعفا داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در May 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2018 @alirezammm20 و @WesTHaCker درخواست استعفای شما رد شد. (به دلیل عدم حظور در اقلیت) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarkelloFFF ارسال شده در May 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ علاقه زیادی دارم اما دیگه با شرایطم جور نمیاد. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی عالی دستشون درد نکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhoseinpnn ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 @MarkelloFFFدرخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alizadehzare ارسال شده در May 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2018 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ زیاد رو بورس نیست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هردو عالی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در May 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2018 @alizadehzare درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. Nuclear _ Mahdiyzi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soldier32 ارسال شده در May 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2018 عکس کوچک : - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوس ندارم فکشن باشم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هردو عالی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ERFANI7 ارسال شده در May 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی عالی بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در May 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2018 @soldier32 درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. (60FP) @ERFANI7 درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. (60FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mushroom4 ارسال شده در May 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ : بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ : به دلیل سختی کار و کم بودن حقوق و همینطور ناتوانی در استفاده از اسلحه و متریال - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم ولی ، آقا مهدی خیلی گلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در May 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2018 @mushroom4 درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. (10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در May 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم از کارش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خدایی عالی بود نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در May 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2018 @mahdimii درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. (10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در June 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2018 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم از کارش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من تو تاکسی قبلنا بودم تازگیا بازم اومده بودم با لیدرای زیادی سرو کار داشتم ولی بهترین و با لیاقت ترین لیدری که تو عمرم دیدم مهدی بوده لیدرای تاکسی همه زود جا میزدن اما مهدی اینقئر خوب ادارش کرد که حرف نداشت خلاصه اینکه ما خیلی دوسش داریم اگه لیدرش بمونه باز میام تاکسی بعده چند وقت ویرایش شده June 4, 2018 توسط ali1234 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در June 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2018 @ali1234 درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. (10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProKiller ارسال شده در June 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2018 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کندی شدید اینترنت . - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ممنون از لیدر خوبمون مهدی - ان شاالله مشکل اینترنتم حل شد یه روز بر میگردم . مشکل اینترنتم توی یکی دو روز حل نمیشه ! ویرایش شده June 5, 2018 توسط ProKiller نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 @ProKiller درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. .(10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در June 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بدلیل مسائل شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی و فعال نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 @Ghelioon ممنون که مارو همراهی کردی و به کمک های بزرگی کردید، درخواست استعفای شما قبول شد.موفق باشید . (10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله هستم. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ممنون که منو تحمل کردی ویرایش شده June 13, 2018 توسط MHT نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyzi ارسال شده در June 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 @MHT درخواست استعفای شما قبول شد. موفق باشید. .(10FP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ERFANI7 ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چون لیدر داره میره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین لیدری که تا حالا داشتم و ساب لیدر هم که عالی و همه ی بچه ها خوب بودن حیف شد لیدر داره میره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.