Radical ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ی متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 درخواست شما قبول شد موفق باشید. @homansa درخواست شما قبول شد موفق باشید. @N0B0DY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrMehdi1 ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 (ویرایش شده) درخواست استعفای شما قبول شد.از زحمات شما در اقلیت تاکسی سپاس گزاریم. @MEK درخواست استعفای شما قبول شد.از زحمات شما در اقلیت تاکسی سپاس گزاریم. @DrMehdi1 ویرایش شده June 30, 2021 توسط MeTii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 @depman درخواست استعفاءِ شما پذیرفته شد، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawaiianJesus ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه حال نمده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: __ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 (ویرایش شده) @HawaiianJesus درخواست استعفاءِ شما به خواست خودتان رد شد. ویرایش شده July 2, 2021 توسط iLeytoM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نیست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: __ نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 @HamidCPTدرخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRnaM ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 @FaRnaMدرخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HawaiianJesus ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حسش نیس - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 @HawaiianJesus درخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraSs ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 @mehraccc13درخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. نقل قول شما با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ballistic ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ورود به دسته متوسط پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: با توجه به عوض شدن لیدر شناخت کافی ندارم . خوب نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 @Ballisticدرخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. @Arshiyaiiدرخواست استفاء شما قبول شد، ممنون از تمام تلاش و زحماتی که کشیدید. نقل قول هر دو عزیزان با 10FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadsaleh ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نداشتن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 @mohammadsaleh درخواست استعفای شما پذیرفته شد، شما با 60FP از اقلیت خارج میشوید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali0042020 ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نیاز به استراحت بلند مدت دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی من واقعاً بدون تعارف از لیدرش خیلی خوشم اومد مرسی از لیدر و ارساکیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 @Ali0042020 درخواست استعفای شما پذیرفته شد، شما با 60FP از اقلیت خارج میشوید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن تایم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 @Olden درخواست استعفای شما پذیرفته شد، شما با 60FP از اقلیت خارج میشوید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.