Ashrar ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چرا بن شدم؟ بنده از سرور ان ساسپند شدم! ایشون اومده بنم کرده! با اجازه ی کی تو کاره بزرگترا دخالت میکنه؟ اصلا کجای فروم حرفی از فرد ممنوعه زده که هاستری که وضایفش در حد ادمین 1 عه بن کنه؟! حتی مبین سورنا هم بیاد این نباس بنش کنه نه این هیچکی جز کسایی که مدیریته سرور رو بر عهده دارند • مدارک (فیلم یا عکس): پی ام های تلگرام @Ali و @Meli در جریان هستند ویرایش شده May 24, 2020 توسط Mehr وقتی تو تیله بازی میکردی تو کوچه پشتی ما رو دیوار بند یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. هاستر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای دفاعیه و ارائه مدرک را دادا میباشد. 2 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در 16 ساعت قبل، Mehr گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چرا بن شدم؟ بنده از سرور ان ساسپند شدم! ایشون اومده بنم کرده! با اجازه ی کی تو کاره بزرگترا دخالت میکنه؟ اصلا کجای فروم حرفی از فرد ممنوعه زده که هاستری که وضایفش در حد ادمین 1 عه بن کنه؟! حتی مبین سورنا هم بیاد این نباس بنش کنه نه این هیچکی جز کسایی که مدیریته سرور رو بر عهده دارند • مدارک (فیلم یا عکس): پی ام های تلگرام @Ali و @Meli در جریان هستند با سلام اولن بله من هاستر 1 هم میتونه بن کنه 2 من علی هم در جریان گزاشتم شمارو بن دادم 3 من تا چند ساعت دیگه همه مدارکو میدم بدرود. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلامی مجدد. شکایت در حال بررسی میباشد. تا پاسخ نهایی صبور باشید. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashrar ارسال شده در May 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 در 17 ساعت قبل، Javi گفته است: من هاستر 1 هم میتونه بن کنه عزیزم میتونی بن کنی ولی طبق قوانین عمومی نه بیشتر نه کمتر در 17 ساعت قبل، Javi گفته است: من علی هم در جریان گزاشتم شمارو بن دادم قبل بن یا بعد بن؟ در 17 ساعت قبل، Javi گفته است: من تا چند ساعت دیگه همه مدارکو میدم بدرود. چند ساعت بشین با کاکات امین زِ او مدرک فیک درست کن 1 وقتی تو تیله بازی میکردی تو کوچه پشتی ما رو دیوار بند یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. طبق صحبت های انجام شده با موسس محترم، محرومیت شما صحیح میباشد. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده