ForgeT ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نداشتن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد نیست نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 @Forget با درخواست شما موافقت شد، ممنون بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ با اکانت اصلی بیام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: داداشی ویرایش شده April 18, 2021 توسط JusTiCe نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 @JusTiCe با درخواست موافقت شد. ممنون برای زحماتی که برای اقلیت کشیدید. نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 @SajAli با درخواست موافقت شد.ممنون برای زحمات شما برای اقلیت. نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:1 نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در April 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2021 @NikoBaby با درخواست شما موافقت شد. مرسی بابت زحمات شما برای اقلیت. نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم جایه دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: طی یک هفته ۳ تا لیدر عوض شد نطری ندارم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در April 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2021 @Lazyboy درخواست شما قبول شد.ممنون برای زحمات شما. نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ Skill 5 شدم =)))) - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: Good نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در April 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2021 @Farab با درخواست شما موافقت شد. ممون برای زحمات شما در اقلیت. نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ رفتنی باید رفت - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ 2 دلیل 1 Skill ام Up شد و 2 اینکه دارم میرم بقیشو Up کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: Piriz نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 @iNSaNe با درخواست استفعای شما موافقت شد و با ۶۰ تنبیه اقلیتی اخراج میشوید, انشالله در هر زمینه ای موفق باشید. برنج اعلاء نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی فکشن خوبی بود با همه حال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2021 @Ftig با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allowed ارسال شده در April 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2021 (ویرایش شده) , ویرایش شده April 24, 2021 توسط Amir710 Wrong post نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی فکشن خوبی بود با همه حال کردم نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 @iKinG با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با ۱۰ تنبیه اقلیتی اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraN ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی فکشن خوبی بود با همه حال کردم نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 @NoH با درخواست استفعای شما موافقت و شما با ۱۰ تنبیه اقلیتی اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟چون خسته کننده است - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی میدر و ساب لیدر خوبی دارد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 @Bnjamin با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 60FP اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ هوووم - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت نمیکنم زیاد درگیر فضای مجازی باشم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 @Amiiir با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 60FP اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.