Misagh ارسال شده در May 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این هاستر به چه حقی رو من تلپورت میکنه من اصلا اینو نمیشناسم و فکر نکنم دلیلی واسه تلپورت باشه حتی حرفی از تلپورت اشتباه نزد. حتی بعد از تلپورت رو مایک شروع به توهین کردن ولی چون مجازاتی هنوز واسه توهین رو مایک تعیین نشده بنده مدرکی جمع نکردم ولی شواهد زیادی هستند که این صحبت و شنیدن. حالا بنده به توهین ایشون کاری ندارم ولی چرا باید رو من تلپورت کنن و مزاحمت ایجاد کنن؟ • مدارک (فیلم یا عکس): Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 با سلام خدمت ادمین @Spartan فکر نکنم /Gotoواسه هوستر مجازات داشته باشه مگر جهت اذیت کردن باشه و ایشون هم خیلی الکی شکایت کرده که شکایت الکی مجازات داره اونجایی که شما درس میگرفتی ما درس میدادیم رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در May 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 (ویرایش شده) هاستر یا هرکی که میخواد باشه چون پول داده باید هرکاری که دلش میخواد بکنه!! نه اقای محترم goto باعث مزاحمت برای بنده شد و حتما باید دلیل داشته باشن واسه goto وگرنه باید مجازات بشن. ویرایش شده May 24, 2020 توسط Misagh 1 Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. اخطارهای لازم به هاستر مربوطِ داده میشه. با اینکه فکر نکنم یه Goto/ چندان ناخوشایند و موجب اذیت شما شده باشه. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده