Jail ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله مطمعن هستم - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای اینکه بروم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:پیشنهاد میکنم تایم لایسنس دادن و استارت لایسنس رو از دو مین بکنید یه مین نقل قول __<انسان ها زمان مرگشون میفهمن که چه ادمی بودن>__ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @XxTyrenxX درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تست اقلیت های دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار خوش اخلاق و ممبر های فعال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 @mahanxoffcial درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sasy ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حوصله ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 @Sasy درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KAVIRAM ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم یجورایی یمقدار بی برنامگی توی این اقلیت هست البته بنظر من نیاز به برسی داره - پیشنهادات و انتقادات خ ود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: با لیدر مشکلی ندارم فقط احساس میکنم نیاز به نظارت بیشتر و پیگیری بیشتر داره لیدرجدید هم ادم خوبیه ارزوی موفقیت دارم براش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jail ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخواهم به دسته متوسط بپیوندم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم نقل قول __<انسان ها زمان مرگشون میفهمن که چه ادمی بودن>__ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 @KAVIRAM درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. @XxTyrenxX درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. 1 نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ چووون تا گل خودش خارشو نخواد هیچکی نمیخوادش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فکشن خوووب لیدر نوووب نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 @RoLLinG درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 @MaTriX درخواست استعفای شما قبول شد، موفق و سربلند باشید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 @Jonesy درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraDLeY ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به یه اقلیت دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:هیچ نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 @aliyosefi درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای اینکه به دسته متوسط بروم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدری خوب و پیگیر نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 @AlirezaRoshan درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. 2 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moeine ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فکشن دیه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 @Moeine درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله حتما با 10 FP زیرا از 14 رو از حضور من گذشته است - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ گردش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 @Monty درخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarSeL ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوست دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soornimahdi ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: این فکشن نسبت به فکشن های دیگه بهتره به احتمالی زیاد بعداز گرفتن رنک 2 دسته متوسط دوباره برگردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 @arsha با درخواست استعفاء شما موافقت شد، با تشکر از زحمات شما. @soornimahdi با درخواست استعفاء شما موافقت شد، با تشکر از زحمات شما. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 @NoToMuS با درخواست استعفاء شما موافقت شد. با تشکر از تمامی زحماتی که در طول این مدت کشیدید. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.