Universe ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @Reject با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @Rexa با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsrhd ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @amirsrhd با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: حرف نداره, عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @FanG با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ کاملا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پرو بودن یک عضو با رنک بسیار بالا - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت رو که دوست دارم لیدر خیلی خوش اخلاقی هم داره اما من بعد جلسه به دلیله این عضو از اینجا خواهم رفت. نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @Momojaja با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OXYGEN752 ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخواهم ازاد باشم و اینکه من کار های مهمتری دارم . - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: Leader : من در کنار اقای REXA و اقای EXPECT بودم و میتونم بگم که بهترین لیدر ها برای من بودن . Faction : این فکشن بهترین جایی بود که من تونستم برم از نظر خودم و اینکه تونستم دوست هایی در فکشن پیدا کنم و در کنار انها شروع به فعالیت کنم . [بدرود دوستان] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElleryBOy ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به فکشن بالاتری بروم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید بسیار عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @kingabolfazl درخواست استفای شما رد شد. (شما از قبل برای اینکه 2 عدد اخطار اقلیت در مدت 10 روز دریافت کردید ، از اقلیت اخراج شدید.) (موفق باشید.) @mohamadzamani2 با درخواست استفای شما موافقت شد. (موفق باشید.) نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" : - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به فکشن بالاتری بروم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @rdaabay852 با درخواست استفای شما موافقت شد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ Yes - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @Arving78 با درخواست استفای شما موافقت شد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bravepoya ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ 100% - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت لازم برای فعالیت رو ندارم ! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر واقعا حرف نداره .. نسبت به لیدر های قبل نمونه و عالی هست ایشون ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 @pooyanazari درخواست استعفاء ی شما پذیرفته شد ، موفق باشید. 1 نقل قول ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soroosh11228 ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می بلهدهید؟رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 20 ویرایش شده July 26, 2020 توسط soroosh11228 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 @soroosh11228 با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق و پیروز باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadRTT ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 -آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دارم از این سرور میرم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی فعال ترین فکشنی که تو سروره نقل قول Rock This Town لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 بسم الله الرحمن الرحیم @M0hammad7668 درخواست استفای شما بنا بر گفته خودتان رد شد. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 @Pouria0JM با درخواست استفای شما موافقت شد ، بدرود. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت متوسط. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم. نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 @amir001001 با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ Yes - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ Dost daram - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.