DehghaneKabir ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ انتقالی میگیرم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایل خودم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم. ویرایش شده June 13, 2020 توسط WeReWolF نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WorstPlayer ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوس دارم برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHI ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ آره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به استورم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 با سلام خدمت @DehghaneKabir @WeReWolF @Mhi درخواست شما قبول شد. نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ 99% - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم می خوام برم بخوابم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر تازه اومده نمیشناسم نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Myth ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraN ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیتی دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 @Eh3an درخواست شما قبول شد. نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهترین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 @cjmilad درخواست شما قبول شد. نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hajheshmattt ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: درجه یک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 @hajheshmattt درخواست شما قبول شد. نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1MHT ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجور - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 @1MHT درخواست شما قبول شد. نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraN ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیتی دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 @AranN با درخواست شما موافقت شد. نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARTEMIA ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول ?I AM DRUNK AND YOU'RE INSANE WHO'S GOING TO LEAD US HOME *Nw* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 @ARTEMIA با درخواست شما موافقت شد. نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ ۱۰۰٪ - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لولش 35ِ نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 @FareWell با درخواست شما موافقت شد. بیاییم کمی احترام بگذاریم 1 نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mjanahi ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 @mjanahi با درخواست شما موافقت شد. نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ یه مدت میخوام بازیو بزارم کنار - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالــیَن ویرایش شده June 24, 2020 توسط AiDeN 1 نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.