Danir ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 @mobinsis درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @Mahdiyadi درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیله شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بودددد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 @MrParadox درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل وقت نداشتن برای وار ها - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بودددد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 @MrParadox درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pedaret ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟همیطو - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 @MmDKurDe درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر که خوش اخلاق هست و صبور و مهربون ولی SubLeader یکم تند و عصبی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 @AmiRKinG درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ Y - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: Leader my baby نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 @GelofeN درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya80 ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل استفاده از مود غیرمجاز بن شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالی هستن نقل قول قبلا بین دوستات میگشتی لاشی پیدا میکردی الان باید بین لاشی ها بگردی دوست پیدا کنی!! --- --- Everyone has weaknesses, but I’m not everyone لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 @Pooriya80 درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2020 @ZedOne درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ Y - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ سطح ممبرا خیلی پایینه و دیگه برام قابل تحمل نیست که ۳ تا تورفو تو ۱ روز از دست بدیم! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر گل ممبرا ضعیف نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درس - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سلطان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 @GelofeN با درخواست استفای شما موافقت شد. موفق و پیروز باشید. @Noise شما در اقلیت حضور ندارید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بی نظارتی لیدر / بلد نبودن دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر اقلیت باید عوض شود. 1 2 3 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 @ViKi با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HenRiiK ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلیلی واسه موندن نیس - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: امیدوارم سطحشون بالاتر بره نقل قول صـــــلامـتـــــے اونـــــے ڪـــــہ تــــــــــو دلـمـــــــون درخـشـیـــــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 @HenRiiK با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 @ZedOne با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ممبر ها گاو بودن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر خوبی بود @Expect لطفا در انتخاب ممبر بیشتر دقت کنید نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 @BallasLeader با درخواست استفای شما موافقت شد ، موفق باشید. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری"? - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ په نه په مریضم درخواست بزارم - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم واسه دسته ویزه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرش خوبه ولی اعضاش بدرد دسته ملایم میخورند نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.