BryanT ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام, این اقا تازه ادمین شده و خیلی دوست داره کیک بده ابرو ادم رو ببره, بنده به ایشون میگم بگو ادمین Mehdi بیاد و به دلیل دارخواست شخصی کیک میده, در فیلم زیر دیده میشود. • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم ویرایش شده May 20, 2020 توسط BryanT . ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. ادمین @DespytMain 24 ساعت مهلت برای ارائه مدرک و دفاعیه را دارا میباشد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 بنده گفتم اطلاع دادم ایشون AFK هستند وفتی اومدن هم اطلاع میدم ولی شما ریپورت رو نمیبستید و میگفتید اینقدر وایمیستم تا بیاد.بنده از شما خواهش هم کردم که لطف کنید بگذارید من ریپورت رو ببندم پیگیر کار شما هستم ولی قبول نکردید.لذا مجبور به کیک کردن شما شدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 سلامی مجدد. شکایت شما قبول شد. ادمین مربوطِ یک اخطار دریافت کرد. کار صحیح این بود: از فردی که ریپورت دادن باید درخواست کنین کار خودشون رو به شما بگوییند و شما به بنده اطلاع بدین. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده