TRaiToR ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 @SaSaN123 درخواست استعفای شما پذیرفته شد. @SaeedAlpha درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید، بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم اقلیت School Instructors - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ویرایش شده December 10, 2018 توسط DifferentBoy - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 @DifferentBoy درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید، بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramsay ارسال شده در December 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ کاملا - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ شاید به درد این اقلیت نمیخورم - شایدم خیر(کسی چه میداند) ولی بهتره که برم! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بهرترین ! - قانون مند - X| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:ممبر ها و لیدر فوق العاده عالی بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 @Ramsay درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید، بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در December 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2018 @NoLaN درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید، بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSFN ارسال شده در December 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2018 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟رفتن به فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ممبر های خوبی داشت و لیدر بسیار عالی بودن ویرایش شده December 31, 2018 توسط MamadSFN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در January 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2019 @MamadSFN درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید، بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiw ارسال شده در January 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ پ ن پ دارم شوخی میکنم - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ اقلیت جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم. نقل قول Try and fail, but never fail to try لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2019 @MrSaLaTiN با سلام: درخواست شما قبول شد و ممنون بابت زخماتی که در این اقلیت کشیدین. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2019 @SaeedAlpha با سلام: درخواست شما قبول شد و ممنون بابت زخماتی که در این اقلیت کشیدین. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heydar ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ولا سرور نمیزاره ما تو این فکشن باشیم میخوابیم پا میشیم سرور اف ا میگذره یه روز بعد موقع میتینگ ان میشه و ما اکتیویتی کامل نیست . تا زمانی که علی گیره حاشیه هاست رفت تو فکشن در این سرور بیخودیه و همینطور استف. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدره خوبی داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ آره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ -- - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: -- نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 @Heydarدرخواست شما قبول شد و ممنون بابت زخماتی که در این اقلیت کشیدین. @Naviدرخواست شما قبول شد و ممنون بابت زخماتی که در این اقلیت کشیدین. «موفق باشید» نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spix ارسال شده در January 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در January 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2019 با سلام بازیکن: @Spix با درخواست استعفاء شما موافقت شد. شما با 60 FactionPunish از اقلیت خارج میشوید. با تشکر از زحمات و تلاش های فروان شما نقل قول من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadreza5858 ارسال شده در January 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در January 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2019 با سلام بازیکن: @Mohammadreza5858 با درخواست استعفاء شما موافقت شد. شما با 60 FactionPunish از اقلیت خارج میشوید. با تشکر از زحمات و تلاش های فروان شما نقل قول من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raha ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درس دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول **روزي روزگاري اهالي يه دهكده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا كنند, در روز موعود همه مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يك پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در February 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2019 با سلام بازیکن: @Raha با درخواست استعفاء شما موافقت شد. شما با FactionPunish 60 از اقلیت خارج خواهید شد. با تشکر از زحمات و تلاش های فراوان شما نقل قول من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام Civillian باشم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی حرف نداره. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 با سلام بازیکن: @MRMohammad با درخواست استعفاء شما موافقت شد. شما با FactionPunish 10 از اقلیت خارج خواهید شد. با تشکر از زحمات و تلاش های فراوان شما نقل قول من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoWsi ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلع - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.