WaTchDogs ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 سلام خدمت تمام بازی کنان و سلام ویزه خدمت بهترینام (Lock_Down و Amir_rexor ) سلام خدمت تمام کارکنان ابراهیم هستم در بازی به اسم .EBi. منو میشناسین به دلیل اینکه حرف هایه اشتباه و ناپسند به بهترین دوستم Lock_Down زدم و اون باهام مثل قبل نیس دیگر بازی نمیکنم ( شاید خیلیاتون منو نمیشناسین ) ولی به حر حال خدانگهدارتون Lock_Down هنوز به یادتم شب و روز همگی خوش خدانگهدارتون و آرزوی موفقیت واسه این 2(Lock_Down و Amir_rexor ) عزیز +سرور میکنم 1 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 غلط میکنی بری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 به درخواست LOCK_DOWN پست خداحافطیمو پس میگیرم 2 1 3 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LockDown ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 حالا شدی پسر خوب 1 1 نقل قول If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 منم خیلی از دوستام باهام مثل قبل نبودن (دوستام تو سرور) ولی سریع تصمیم نگرفتم بعد از مدت طولانی با صبر شدیم مثل قبل @Faltzer داداش مگه اینطور نیس؟ 2 نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۳۱ در 01:16، FireEBi گفته است: سلام خدمت تمام بازی کنان و سلام ویزه خدمت بهترینام (Lock_Down و Amir_rexor ) سلام خدمت تمام کارکنان ابراهیم هستم در بازی به اسم .EBi. منو میشناسین به دلیل اینکه حرف هایه اشتباه و ناپسند به بهترین دوستم Lock_Down زدم و اون باهام مثل قبل نیس دیگر بازی نمیکنم ( شاید خیلیاتون منو نمیشناسین ) ولی به حر حال خدانگهدارتون Lock_Down هنوز به یادتم شب و روز همگی خوش خدانگهدارتون و آرزوی موفقیت واسه این 2(Lock_Down و Amir_rexor ) عزیز +سرور میکنم واقعا میخوای بری؟ چقدر من ناراحت شدم ابی جون 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 دوستان از میز ما در چهارراه هم دیدن فرمایید. ابراهیم جان خوشحالم که نرفتی. 2 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در May 28, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 ناموسا خیلی خوشحال شدیم که نرفتی از پیشمون نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۸ در 21:07، LearninG گفته است: ناموسا خیلی خوشحال شدیم که نرفتی از پیشمون نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 13 ساعت قبل، pouria0jm گفته است: دادا پس مو چی؟ شما سروری داداش pouria_jm اولین باری که آمدم سرور تنها کسی که کمکم کردم تو بودی داداش راستی چند روزه نیستی کجایی؟ دلم تنگ برات داداشی نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، pouria0jm گفته است: این کیبورد عوضی خرابه باید عوضش کنم.. کردم میام در خدمتتم منتظریم داداش هرجایی خوش باشی نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، pouria0jm گفته است: آقا به خاطر ابی در نبود من یکی پارتی برگزار کنید نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 7 دقیقه قبل، pouria0jm گفته است: ابی جان به خدا تو هم اولین دوست من تو سرور بودی و با وجود تو من انقد رفیق دارم.. دمت گرم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۸ در 13:39، Sina41148 گفته است: دوستان از میز ما در چهارراه هم دیدن فرمایید. ابراهیم جان خوشحالم که نرفتی. چه ربطی به موضوع داره ؟ اینت میشه چی ؟ بیا بسته تبلیغاتی ازم بگیر زنگ زدی رفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 در در Thursday, May 28, 2020 در 13:39، Sina41148 گفته است: دوستان از میز ما در چهارراه هم دیدن فرمایید. ابراهیم جان خوشحالم که نرفتی. عزیز لطف کن یه جلسه راجب ازدواج جوانان برگزار کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saraaaa ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 خدا بده از این دوستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۳۱ در 02:16، WachDogs گفته است: سلام خدمت تمام بازی کنان و سلام ویزه خدمت بهترینام (Lock_Down و Amir_rexor ) سلام خدمت تمام کارکنان ابراهیم هستم در بازی به اسم .EBi. منو میشناسین به دلیل اینکه حرف هایه اشتباه و ناپسند به بهترین دوستم Lock_Down زدم و اون باهام مثل قبل نیس دیگر بازی نمیکنم ( شاید خیلیاتون منو نمیشناسین ) ولی به حر حال خدانگهدارتون Lock_Down هنوز به یادتم شب و روز همگی خوش خدانگهدارتون و آرزوی موفقیت واسه این 2(Lock_Down و Amir_rexor ) عزیز +سرور میکنم ۹ماه پیش بای دادم این کارارو نکردم بعد از ۹ ماه لیدر ۹ ماه پیش Medic @Maryمنو دید و گفتم سلام و گفت کیک شدی بخطار ۳روز آنلاین نشدنت و FP گرفتی #صرفا_جهت_خنده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در 36 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: ۹ماه پیش بای دادم این کارارو نکردم بعد از ۹ ماه لیدر ۹ ماه پیش Medic @Maryمنو دید و گفتم سلام و گفت کیک شدی بخطار ۳روز آنلاین نشدنت و FP گرفتی #صرفا_جهت_خنده نه از GTA_SA مخصوصا سرور ArsaCia نمیتونم بای بدم مگر بمیرم یا اتفاقی بیفته که سیستم دستم نباشه البطه تنها سروری هست که بازی میکنم واقعا دمشون گرم به سلامتی 3تن خودمو . ابی . ابراهیم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، WachDogs گفته است: نه از GTA_SA مخصوصا سرور ArsaCia نمیتونم بای بدم مگر بمیرم یا اتفاقی بیفته که سیستم دستم نباشه البطه تنها سروری هست که بازی میکنم واقعا دمشون گرم به سلامتی 3تن خودمو . ابی . ابراهیم ولی من بای دادم واسه آیندم ویرایش شده June 17, 2020 توسط KoMaiL 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 10 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: ۹ماه پیش بای دادم این کارارو نکردم بعد از ۹ ماه لیدر ۹ ماه پیش Medic @Maryمنو دید و گفتم سلام و گفت کیک شدی بخطار ۳روز آنلاین نشدنت و FP گرفتی #صرفا_جهت_خنده میخواین بای بدین قبلش درخواست استعفاء بذارین چون بعدش که بک میدین پدرتون در میاد 80 FP رو پاک کنین، دیدم که میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۸ در 10:52، Mary گفته است: میخواین بای بدین قبلش درخواست استعفاء بذارین چون بعدش که بک میدین پدرتون در میاد 80 FP رو پاک کنین، دیدم که میگم ... نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۸ در 09:54، KoMaiL گفته است: ولی من بای دادم واسه آیندم آینده نگرِ کی بودی تُ نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 18 ساعت قبل، Abner گفته است: آینده نگرِ کی بودی تُ آینده نگر عمه @Sami 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 25 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: آینده نگر عمه @Sami واو نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.