Sprint ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: فحش ناموس • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cyber ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت ادمین محترم بررسی کننده شکایاتدوست عزیز از پیامک های قبل هم اسکرین شات بفرست که برای بنده چی پیامک کردی! چرا تنها 1 پیامکو اسکرین شات فرستادی؟! نکنه میترسی مجازات بشی؟ از لحن پیامک واضح هست که شما همین جمله را برای بنده ارسال کرده بودید و بنده نیز به خودتون برگردوندمش! و این تذکر هم دادم بهتون که بی ادب هستید! با ادب باشید! و همچنین بنده جایی از قوانین ندیدم که واژه ای مثل بی ادب مجازات داشته باشه و اینکه در کل خوشم میاد از این افرادی که مثل بعضی ها که کلیپ میسازن همه ی فیلمو پاک میکنن و فقط اون کلمات یهویی رو کنار هم میچینن این چنین افرادی تیو مجموعه هم داریم خداروشکر ویرایش شده May 19, 2020 توسط Saisan 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در May 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 (ویرایش شده) سلام شما به ناموس بنده فحش دادی اما من به شما اگر می گفتی خودتی من شکایت نمی کردم خودتون با ادب باشید. و اگر اسکرین دارید که من دقیقا این پیام را فرستادم بفرستید ویرایش شده May 21, 2020 توسط REXOR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 درود بر شاکی محترم @REXOR شکایت شما پذیرفته شد. فرد 1 روز از سرور محروم شد. +بسته شد. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده