MohammadEhsaN ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: سلام. من داشتم در فکشن خودم به کسی که فش داده تذکر میدادم که آقای ali34 گفت که ایشان دوست داره که فش میده و گفت:(( آیا به تو فش داده؟)) منم گفتم که ((نه)) ولی نباید در فکشن فش داد.بعد ali34 عصبانی شد و گفت:((خوشش میاد و میگه به تو چه )) خلاصه بعد از مدتی ایشان گفت اگه لیدر نباشه می تونی به هنرمندان یا افراد جامعه فوش داد. منم گشتم تو قوانین آرساکیا و قوانین خود فکشن امّا چنین قانونی را یافت نکردم. حالا موندم که آیا این قانون تو ورژن جدید وضع میشه یا ایشان بی احترامی کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در May 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 در ۱ ساعت قبل، azim007 گفته است: سلام من از شکایت خود صرف نظر می کنم. سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 با سلام خدمت شاکی کحترم. در 11 دقیقه قبل، azim007 گفته است: سلام من از شکایت خود صرف نظر می کنم. شکایت پس گرفته شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده