Wolfe ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 من یک پیشنهاد دارم که واسه خودم جالب ه نظر میاد گفتم. با تیم توسعه دهنده در میان بزارم. کاشکی تو سرور یه مکانی بود مثل بورس اوراق بهاء دار که توش اوراق و سهام تجارت های مثل این تجارت ها (که فرم شرکتی دارن) به فروش می رسید مثلا اوراق ها به قیمت 50000 (پول بازی یا طلا) به فروش می رسید.و امکان خرید و فروش کرد.این جوری کسی که فعال باشه و منظم قیمت ها رو چک کنه به سود خوبی می رسه.(شیاد زمان ببره طراحی همچین سیستمی ولی به نظر من مفید میاد.)از دوتان عزیز هم می خواهم اگه نظری دارن به گن.(دوستانی که خوششون اومد لایک یادشون نره اگه دوست دارن.) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 ایده خوبیه موافقم بهتره یه جاب اختصاصی دشته باشه. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در May 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 در 57 دقیقه قبل، OpieWinston گفته است: ایده خوبیه موافقم بهتره یه جاب اختصاصی دشته باشه. بنظر من جاب نداشته باشه بهتره.(اگه داشته باشه دیگه کسنی که تو فتیونی مثلttcیادسته متوسط که فقت حق داشنت جاب های خاص رو درن نم تونن از این سیستم استفاده کنن ولی می تونیم به گیم یه اسکیل به بلا تر مثلا سکیل 4 به بالای جاب X رو لازم داشته باشه یا یه لایسنس بخواد.)واسه مالک هایه این تجارت هم چون ضرر نکننم می تونی اگه وارد بورس کردیم تجارت هارو 100% سهام رو اول بدیم به اون ها بعد کم کم ان ها سهامشون رو فروشن. با تشکر از نظر دوست عزیز مون OpieWinston@ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 قبلا یه پیشنهادی بود که قبول شد در مورد NRکه قراره توش وسایل به فروش گذاشته باشه و دیگه مثل قبل مثلا AD/ندیم خیلی خوب میشه که این پیشنهاد هم موافقت بشه و تو همون محل شاهد این باشیم. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 وضعیت بورس پکیده فعلا نگا به اخبار نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: قبلا یه پیشنهادی بود که قبول شد در مورد NRکه قراره توش وسایل به فروش گذاشته باشه و دیگه مثل قبل مثلا AD/ندیم خیلی خوب میشه که این پیشنهاد هم موافقت بشه و تو همون محل شاهد این باشیم. اره دقیقا. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۸ در 19:44، wolfe گفته است: من یک پیشنهاد دارم که واسه خودم جالب ه نظر میاد گفتم. با تیم توسعه دهنده در میان بزارم. کاشکی تو سرور یه مکانی بود مثل بورس اوراق بهاء دار که توش اوراق و سهام تجارت های مثل این تجارت ها (که فرم شرکتی دارن) به فروش می رسید مثلا اوراق ها به قیمت 50000 (پول بازی یا طلا) به فروش می رسید.و امکان خرید و فروش کرد.این جوری کسی که فعال باشه و منظم قیمت ها رو چک کنه به سود خوبی می رسه.(شیاد زمان ببره طراحی همچین سیستمی ولی به نظر من مفید میاد.)از دوتان عزیز هم می خواهم اگه نظری دارن به گن.(دوستانی که خوششون اومد لایک یادشون نره اگه دوست دارن.) همین الانشم داریم بورسو یارو متریال جمع کرده ۵ میل به 500k ۱ ماه پیش الان میده 2.500k اینم یک نوع بورسه یا خریدن گلد 200k فروختنش 300k ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در 8 دقیقه قبل، NewT گفته است: همین الانشم داریم بورسو یارو متریال جمع کرده ۵ میل به 500k ۱ ماه پیش الان میده 2.500k اینم یک نوع بورسه یا خریدن گلد 200k فروختنش 300k از رو پست من اسکی رفتن دیگه پ.ن:من قبل گرونی متریال این پست رو گذاشتم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 این گلد ۱ ساله ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، NewT گفته است: این گلد ۱ ساله من متریال رو کفتم. @Ali و @Mohny نظری ندارید؟ ویرایش شده June 15, 2020 توسط wolfe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۳ در 18:01، amirdaei گفته است: سلام نمیشع فیلم اموزشیش رو تو سایت بزارید من ک چیزی متوجع نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در 3 ساعت قبل، amirdaei گفته است: اینجا تپیک پیشنهاده نه لانچر بعد هم @Ali هم جوابترو داده در در ۱۳۹۹/۲/۱۳ در 18:05، Ali گفته است: دکمه F9 را بزنید به بخش Keybinder بروید و آنجا Add را بزنید و دکمه Bind را فشار دهید، پس از آن دستور را بدون وارد کردن "/" در آن فیلد بنویسید و دکمه Save را بزنید. (مثلاً gro) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 16 ساعت قبل، wolfe گفته است: اینجا تپیک پیشنهاده نه لانچر بعد هم @Ali هم جوابترو داده مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 2 ساعت قبل، amirdaei گفته است: مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در June 18, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 قیشَنگ بود! COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 جالبه. سرمایه دارای سرور هم بیزنس هاشون رو تو بورس بزارن هم جالب تر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۲/۲۸ در 19:44، wolfe گفته است: من یک پیشنهاد دارم که واسه خودم جالب ه نظر میاد گفتم. با تیم توسعه دهنده در میان بزارم. کاشکی تو سرور یه مکانی بود مثل بورس اوراق بهاء دار که توش اوراق و سهام تجارت های مثل این تجارت ها (که فرم شرکتی دارن) به فروش می رسید مثلا اوراق ها به قیمت 50000 (پول بازی یا طلا) به فروش می رسید.و امکان خرید و فروش کرد.این جوری کسی که فعال باشه و منظم قیمت ها رو چک کنه به سود خوبی می رسه.(شیاد زمان ببره طراحی همچین سیستمی ولی به نظر من مفید میاد.)از دوتان عزیز هم می خواهم اگه نظری دارن به گن.(دوستانی که خوششون اومد لایک یادشون نره اگه دوست دارن.) اوکی دیگه ساعت 8.30 تا 9 بریم تو صف خرید بعد واسیم ببنیم کدوم خوبه (و لوسانتوس) یا (وتبلیغ) بعد ارز اولیه هم بیز فلان بزاه 4درصدشم بده بخرن بعد هر کد بورسی بره ثبت نام کنه بعد 10کا بدی برا سجام بعد چند نفرن بشینن به بچه ها سبد گردانی یاد بدن بگن کدوماشون رشد شارپی داشته بعد فکر کن سهامت بلوکه شه و................................... ویرایش شده June 19, 2020 توسط Evan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در June 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در ۱ ساعت قبل، Evan گفته است: اوکی دیگه ساعت 8.30 تا 9 بریم تو صف خرید بعد واسیم ببنیم کدوم خوبه (و لوسانتوس) یا (وتبلیغ) بعد ارز اولیه هم بیز فلان بزاه 4درصدشم بده بخرن بعد هر کد بورسی بره ثبت نام کنه بعد 10کا بدی برا سجام بعد چند نفرن بشینن به بچه ها سبد گردانی یاد بدن بگن کدوماشون رشد شارپی داشته بعد فکر کن سهامت بلوکه شه و................................... میتونیم بعنوانه اپشن اضافه کنیم اگه بیا فعلا کر به اون جاها نمی ره سه ولی بعدا چرا در در ۱۳۹۹/۳/۲۹ در 12:26، Mohny گفته است: قیشَنگ بود! ممنون @Ali منتظر نظر تونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده