AliAgent ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: --- - توضیح کامل باگ: سلام. این باگ مربوط به شما نیست و مشکل از منه شایدم اصلا اسمش باگ نباشه علت اینکه اینجا گذاشتمم این بود که بیشتر به این بخش رسیدگی میشه، مشکل فوق العاده عجیب هست که در ویندوز 10 رخ داد و ویندوز رو مجددا به اخرین ورژن تغییر دادم (اپدیت نکردم، عوض کردم) اما باز حل نشد، مجددا ویندوز رو به 8.1 تغییر دادم اما باز نشد، این مشکل رو من در هیچ بازی دیگه ای ندارم (تا جایی که تست کردم) مشکل اینه که وقتی سمپ رو باز میکنم و وارد بازی میشم بعد از چند دقیقه اف پی اس به 10 میرسه و جی تی ای از کل سیپیو استفاده میکنه، بازی رو که میبندم یکی دیگه از نرم افزار های ویندوز میاد از کل CPU استفاده میکنه (اگه فایروال روشن باشه هم فایروال بهش گیر میده ولی هر گزینه ای رو بزنی تغییری پیش نمیاد) باز اون نرم افزارو که میبندم یه نرم افزار دیگه.... این اتفاق میوفته تا وقتی که سیستم رو ری استارت کنم، اگر هم بازی رو با لانچر باز کنم که دیگه همون لحظه این مشکل پیش میاد، این مشکل یک بار هم بدون اجرای بازی و فقط در هنگام نصب کردن Soft Pack (همون مجموعه پیش نیاز های اجرای بازی مثل دایرکت ایکس و...) پیش اومد با خاموش بودن فایروال هم چیزی تغییر نمیکنه فقط دیگه بهشون گیر نمیده ولی باز این مشکل پیش میاد، امیدوارم رسیدگی کنید @Ali @Mohny @Roozbeh - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلمی از این اتفاق (بعد از بستن GTA SA و سمپ، اول GTA SA از کل CPU استفاده کرد) در صورت نیاز تصاویر بیشتری ارسال خواهد شد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 16 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: --- - توضیح کامل باگ: سلام. این باگ مربوط به شما نیست و مشکل از منه شایدم اصلا اسمش باگ نباشه علت اینکه اینجا گذاشتمم این بود که بیشتر به این بخش رسیدگی میشه، مشکل فوق العاده عجیب هست که در ویندوز 10 رخ داد و ویندوز رو مجددا به اخرین ورژن تغییر دادم (اپدیت نکردم، عوض کردم) اما باز حل نشد، مجددا ویندوز رو به 8.1 تغییر دادم اما باز نشد، این مشکل رو من در هیچ بازی دیگه ای ندارم (تا جایی که تست کردم) مشکل اینه که وقتی سمپ رو باز میکنم و وارد بازی میشم بعد از چند دقیقه اف پی اس به 10 میرسه و جی تی ای از کل سیپیو استفاده میکنه، بازی رو که میبندم یکی دیگه از نرم افزار های ویندوز میاد از کل CPU استفاده میکنه (اگه فایروال روشن باشه هم فایروال بهش گیر میده ولی هر گزینه ای رو بزنی تغییری پیش نمیاد) باز اون نرم افزارو که میبندم یه نرم افزار دیگه.... این اتفاق میوفته تا وقتی که سیستم رو ری استارت کنم، اگر هم بازی رو با لانچر باز کنم که دیگه همون لحظه این مشکل پیش میاد، این مشکل یک بار هم بدون اجرای بازی و فقط در هنگام نصب کردن Soft Pack (همون مجموعه پیش نیاز های اجرای بازی مثل دایرکت ایکس و...) پیش اومد با خاموش بودن فایروال هم چیزی تغییر نمیکنه فقط دیگه بهشون گیر نمیده ولی باز این مشکل پیش میاد، امیدوارم رسیدگی کنید @Ali @Mohny @Roozbeh - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فیلمی از این اتفاق (بعد از بستن GTA SA و سمپ، اول GTA SA از کل CPU استفاده کرد) در صورت نیاز تصاویر بیشتری ارسال خواهد شد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد سلام لپتاپ هستید یا کامپیوتر؟ قبل از ایجاد این مشکل آیا مثلا سخت افزار هارو تمیز یا دستکاری کردید؟ مشکل پر شدن CPU دلیل های زیادی داره مثلا انتی ویروس در حال اسکن باشه یا سیستم ویروسی باشه ولی با توجه به این که لوکال سیستم تو ردیف اول مشاهده میشه این یکی از باگ های ویندوز 10 هست که میتونید با سرچ در گوگل با نام اون برنامه مشکل رو حل کنید یک نمونه از حل مشکل: البته اینو بگم من یه مدتی این مشکل رو داشتم ولی خود به خود حل شد. با اینحال، غیرفعال کردن Superfetch چندان ایدهآل نیست زیرا این سرویس میتواند در برخی شرایط سرعت سیستم و کارایی آنرا تا حدودی افزایش دهد. امیدواریم که مایکروسافت در آینده این مشکل را حل کند. در برخی از پیسیهای ویندوز 10، دیده شده که فرآیند "(Service Host: Local System (Network Restricted" در تسک منیجر بخش عمدهای از منابع پردازنده، دیسک و حافظه را استفاده میکند. اما چگونه میتوان این مشکل را برطرف کرد؟ میتوان این مشکل را برطرف کرد؟ گاهی اوقات Superfetch باعث بهوجود آمدن باگ در ویندوز 10 میشود بعد از بررسی روی پیسیهایی که دچار مشکل شده بودند مشخص شد که سرویس Superfetch منشأ مشکل است. جالب اینکه تسک منیجر ویندوز اصلا چنین چیزی را نشان نمیدهد. سرویس Superfetch فقط روی پیسیهایی که از هاردهای معمول مکانیکی استفاده میکنند فعال میشود و سیستمهایی که به هارد SSD مجهز هستند از این مشکل در امان هستند. این سرویس اپلیکیشنهایی را که بیشتر از بقیه استفاده میکنید مشخص کرده و فایل آنها را روی رم بارگذاری میکند تا زمانی که برنامه را باز میکنید سرعت کار بالا برود. اما این مسئله در ویندوز 10 میتواند منجر به وقوع یک باگ شود. این باگ باعث میشود تا Superfetch مقدار بسیار زیادی از منابع سیستم را بهخود اختصاص دهد. برای حل این مشکل، توصیه میکنیم سرویس Superfetch را غیرفعال کنید. البته، فقط اگر این مشکل برایتان پیش آمده آنرا غیرفعال کنید زیرا همانطور که در بالا گفته شد این سرویس باعث بالا رفتن سرعت در هاردهای مکانیکی میشود. اما اگر فرآیند Superfetch از کنترل خارج شود و بخش عمدهای از منابع را مصرف کند، غیرفعال کردن آن باعث بالا رفتن سرعت پیسی میشود. چگونه سرویس Superfetch را غیرفعال کنیم میتوانید این سرویس را از پنجره Services غیرفعال کنید. برای راهاندازی، روی استارت کلیک کنید و در پنجره جستجو "Services" را تایپ کنید. سپس، روی میانبر "Services" کلیک کنید. روش دیگری که برای راهاندازی آن میتوانید استفاده کنید آن است که دکمههای Windows + R را با هم بگیرید و بعد از نمایش پنجره Run دستور "services.msc" را تایپ و سپس کلید Enter را فشار دهید. بهپایین لیست سرویسها بروید و روی سرویس "Superfetch" دو بار کلیک کنید تا پنجره خصوصیات آن باز شود. برای جلوگیری از راهاندازی خودکار این سرویس در زمان شروع ویندوز، روی منوی کشویی "Startup Type" کلیک کنید و گزینه "Disabled" را انتخاب کنید. روی دکمه "Stop" کلیک کنید تا سرویس خاموش شود. برای ذخیره تغییرات روی "OK" کلیک کنید. هتر است بعد از غیرفعال کردن سرویس سیستم را ریستارت کنید. ممکن است بدون ریستارت هم میزان استفاده پردازنده خیلی سریع کاهش پیدا کند، اما بعد از ریستارت کامل پیسی مشکل "(Service Host: Local System (Network Restricted" کاملا برطرف میشود. 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 ممنون از اینکه سعی کردید کمک کنید، اما چیزی که الان فهمیدم اینه که مشکل مربوط به فایر وال هست، یعنی فایر وال به هرچی که گیر بده اون از کل سیپیو استفاده میکنه (همون پیغام Windows firewall blocked some feature for this app) شما فایر والت که خاموش باشه این پیغام نمیاد اما مشکل سر جاشه، روشنم که باشه دیگه یه بار اون پیشغام براش میاد و از اون به بعد بدون پیغام مشکل پیش میاد، همچنین ویندوز من 8.1 هست و 10 نیست در 18 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: سلام لپتاپ هستید یا کامپیوتر؟ قبل از ایجاد این مشکل آیا مثلا سخت افزار هارو تمیز یا دستکاری کردید؟ کامپیوترم خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 با سلام. لطفاً آخرین نسخه ویندوز 10 را از soft98 دانلود کنید و نصب کنید و هیچ چیز دیگری نصب نکنید حتی Soft Pack ای که می گویید چون حدس میزنم اون Soft Pack حاوی Virus باشد که قطعاً Miner هست. قبل از آن برای تأیید حرفم می توانید ویندوز را در حال Safe Mode with Networking اجرا کنید و امتحان کنید. در هر صورت این باگ مربوط به لانچر و بازی نیست و در فروم مشکلات محیط کاربری این موضوع پیگیری شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده