Wilson ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کل اعضای گروه راب • توضیحات: دوسته ایشون رابو خراب کرده میگم چرا تیر میزنی (فحش های من مربوط به اعضای گارد بود و اسم کسیو نیاوردم از جمله cocain)ایشون با فحش طرفداری اونو میکنه چرا فحش؟ادمین باید فحش بده؟ • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/x6m2qmcps3xc/AG-SA-0194.jpg.htm ویرایش شده May 16, 2020 توسط NewT . ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در 4 ساعت قبل، NewT گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کل اعضای گروه راب • توضیحات: دوسته ایشون رابو خراب کرده میگم چرا تیر میزنی (فحش های من مربوط به اعضای گارد بود و اسم کسیو نیاوردم از جمله cocain)ایشون با فحش طرفداری اونو میکنه چرا فحش؟ادمین باید فحش بده؟ • مدارک (فیلم یا عکس): http://uplod.ir/x6m2qmcps3xc/AG-SA-0194.jpg.htm شما خودتون به همه فوش دادین تو SS خودتونم هست عزیز بعد از من شکایت میکنی؟ این فوشایی که خودت دادی میوت داره DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 (ویرایش شده) سلام خدمت شاکی محترم. ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. شکایت شما رد شد. +بسته شد. ویرایش شده May 17, 2020 توسط Spartan شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده