Luciano ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 در 9 ساعت قبل، Ataw گفته است: خب یه سوال دیگه از اند چطور می تونیم اندر دراگون رو تو سروایول ریسپاون کنیم؟ خود را به سه شیوه ی متفاوت جر دهیم 2 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 در 3 ساعت قبل، Luciano گفته است: خود را به سه شیوه ی متفاوت جر دهیم عالی 1 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 در 12 ساعت قبل، Ataw گفته است: خب یه سوال دیگه از اند چطور می تونیم اندر دراگون رو تو سروایول ریسپاون کنیم؟ 5 تا اند کریستال میسازیم 4 تاشو میزاریم دور اون بیس دراگون یکی هم میزاریم رو ستون وستش بعد روی تمام برج ها اند کریستال به وجود میاد و آخرش هم با یک انفجار زیبا خود دراگون پدیدار میشه در 3 ساعت قبل، Luciano گفته است: خود را به سه شیوه ی متفاوت جر دهیم اصن راه اصلیش همینه ما تا الان اشتب میزدیم 2 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۶ در 08:00، Luciano گفته است: خود را به سه شیوه ی متفاوت جر دهیم نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 راهی برای احضار هیرو براین وجود داره؟ اصن به نظرتون هیروبراین وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 در 21 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: اجازه استاد روز اول شمشیر الماسی از کجامون بیاریم؟ گلم فقط روز اول که کریپر نمیاد که هر موقع ممکنه بیاد نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAP ارسال شده در August 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2020 good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۴ در 11:07، LOGOLUXM گفته است: راهی برای احضار هیرو براین وجود داره؟ اصن به نظرتون هیروبراین وجود داره؟ خیر هیروبراین کلا تو بازی وجود خارجی نداره تو فیلم هایی هم که میبینین از مود استفاده کردن نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2020 در 11 ساعت قبل، Angelips گفته است: خیر هیروبراین کلا تو بازی وجود خارجی نداره تو فیلم هایی هم که میبینین از مود استفاده کردن منم همین فکرو میکردم ولی این عکسو ببینید این جلد ماینکرافت ورژن ایکس باکسه اگه کنار زامبیه رو نگاه کنید هیروبراین رو میبینید |: مگه اینکه این جلد فیک باشه |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 (ویرایش شده) یعنی ماینیکرفت انقدر پسند بوده ما نمی د نستیم! ویرایش شده August 22, 2020 توسط MmdRF82 نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۷ در 08:58، GalacticBoy گفته است: منم همین فکرو میکردم ولی این عکسو ببینید این جلد ماینکرافت ورژن ایکس باکسه اگه کنار زامبیه رو نگاه کنید هیروبراین رو میبینید |: مگه اینکه این جلد فیک باشه |: درسته رو جلدش عکس هروبراین هستش نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در 6 ساعت قبل، Many گفته است: درسته رو جلدش عکس هروبراین هستش خوب ؟ وجود هیروبراین روی جلد بازی چه دلیلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 در ۱ ساعت قبل، GalacticBoy گفته است: خوب ؟ وجود هیروبراین روی جلد بازی چه دلیلی داره؟ میگن غبلن بوده علان هضفش کردن نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 در 11 ساعت قبل، Many گفته است: میگن غبلن بوده علان هضفش کردن عجب /" نمدونم شاید همینی باشه که شما میگی مرسی 3> در 18 ساعت قبل، MmdRF82 گفته است: یعنی ماینیکرفت انقدر پسند بوده ما نمی د نستیم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 دوستان سوال های خود را از من بپرسید من خودم کاخ دارم تو بازی نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirrezaEbi ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱ در 22:59، Many گفته است: میگن غبلن بوده علان هضفش کردن سرچ کردم موجانگ هیچ وقت اعلام نکرده هیروبراین رو حذف کرده |= این که ساخته هم تکذیب کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 14:49، mahyar87 گفته است: دوستان سوال های خود را از من بپرسید من خودم کاخ دارم تو بازی نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkkings ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 21:54، Redux گفته است: استاد آموزش کشتن کریپر اگ میشه شرح بدینش ممنون میشم شیلد بساز کلیک راستو نگه دار برو پیشش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۵ در 13:57، GalacticBoy گفته است: سرچ کردم موجانگ هیچ وقت اعلام نکرده هیروبراین رو حذف کرده |= این که ساخته هم تکذیب کرده نظر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 22:23، SuperMaN گفته است: سلام شاگرد. وقتی کریپر دیدی برو پیشش، اگه آب نزدیک بود خودت و خودش و بنداز تو آب بعد از آب برو بیرون تا بترکه اونجا هیچ چیزی آسیب نمی بینه. اگه آب نبود ببرش دووووووور بعد با شمشیر (ترجیحاً الماسی) بزنش وقتی داشت میترکید تا بره عقب Lol نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۳ در 14:49، Boyka گفته است: دوستان سوال های خود را از من بپرسید من خودم کاخ دارم تو بازی نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 14:23، SuperMaN گفته است: سلام عرض میکنم خدمت شما با آموزش Survive ماینکرافت خدمتتون هستم + سوپرمن اول از همه یه مپ جدید میسازید، هیچ تنظیماتی را عوض نکنید تا ماینکرافت سخت تر شه. (من خودم وقتی نوب بودم صندوق جایزه و کامند ها و keep inventory رو روشن میکردم.) شما یه جا اسپاون میشین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و کرفت تیبل میسازین و یه چند تا Stick میسازین و بعد تبر میسازین و باز هم درخت مرخت قطع میکنین. بعدش با چوب ها از اون پارکت ها میسازین و دستتون میگیرین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و خونه میسازین. خونه رو بعد از چند روز کامل میکنین و اجاق و تخت میسازین. قبلش بگم که گوسفند و گاو و خوک بکشین. از درخت هم وقتی که قطع میکنین سیب میوفته. بعدش کلنگ بسازین و برین سنگ بکنین. بعد برین با سنگ ها تبر و کلنگ سنگی بسازین. شب ها هم با ساخت شمشیر برین به جنگ با زامبی ها. زیاد دور نشین و با ساخت صندوق چیز هایی که دارین رو بزارین اونجا تا اگه مردین چیز هاتون از دست نره و فقط شمشیر بره. البته میتونین برین اوجا که مردین و چیز هایی که افتاد رو بردارین. شب ها وقتی کریپر نزدیک شد سعی کنین از خونه دورش کنین. بعد که داشت میترکید یه بتر با شمشیر بزنین که یکم بره عقب. همیشه سیب داشته باشید. بعد سنگ ها را بزارین اجاق و با اون سنگ ها خونه بسازین. با چوب حصار بسازین تا چیز میز نیاد تو. میتونین خونه رو تزیین کنین. بعد برین معدن و زمین رو بکنین تا الماس و رد استون و زمرد و طلت و الماس بگیرین. اینم باید بگم که اجاق با چوب و ذغال کار میکنه. با ساخت لوازم با آهن طلا ها و الماس ها رو بکنین. تو زیر زمین کم الماس گیر میاد. حواس ها به تون مذاب ها باشه. سوال موال؟ بپرس بینم. - Mehrad CHEATER عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.