AmiNPioneeR ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد نیست. • توضیحات: دقیقا داشتم میرفتم اسپر که لگ شدم ریلوگ دادم. بعد ریلوگ 6 وانتد دریافت کردم. مدرک هم هست. ( @Ali و @Meli وقتی که کاپ رو پولی میکنید و لیدر ها رسیدگی نمیکنند این مشکل پیش میاد و بعد از وانتد ارست کردن. شخصا میخوام رسیدگی بشه و هر 3 لیدر باید مجازات شوند و نظارت بر کاپ ها بیشتر بشه. در این زمینه هم حمایت مالی میکنم تا اقلیت ویژه گارد - دپارتمنت و فدرال درست شه.) • مدارک (فیلم یا عکس): اینم مدارک:http://uupload.ir/files/s9oa_sa-mp-032.png ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. لطفا قوانین دریافت وانتد رو مطالعه کنین. شکایت شما ربطی به لیدر های دپارتمنت ندارد، بلکه عدم اگاهی شما از قوانین میباشد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده