رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۵/۳/۴ در 18:06، MachineGuN گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Outlaw.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sina.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: داده شده

• مدارک (فیلم یا عکس): ذکر شده

درود و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم مجموعه @Sajjad & @Kamyab

ادمین Terible از رقابت تمرینی بنده درخواست فیلم کردند و بنده نیز فیلم رو کامل و بدون هیچ مشکلی برای ایشون ارسال کردم، لازم به ذکر است که این فیلم ۲۱ دقیقه ای کل حضور بنده در رقابت بوده؛ طبق گفته خودشان ۱۰ ثانیه اول برای بن شدن بنده کافی بوده زیرا که طی اون ۱۰ ثانیه اِیم بنده بصورت کاملاً اتفاقی روی سر بازیکن اقلیت مقابل (Phantom) کشیده میشه و به همین دلیل بنده رو از سرور محروم کردند، جای تعجب است که این چطور ایم باتی هست که فقط ۱۰ ثانیه کار کرد اما در ۲۰ دقیقه و ۵۰ ثانیه پیش رو قرار نیست دیگر عمل کنه و بقول معروف قفل بشه؟ بنده کجای فیلم رو بعد از اون ۱۰ ثانیه وقت کردم چیت رو خاموش کنم که اونطوری نزنم؟ بنده حتی اختیار و حق این رو داشتم که دقیقه اول (که شامل حال همین ۱۰ ثانیه نیز میشه) رو از روی فیلم کات بزنم و برای ادمین ارسال نکنم زیرا که ادمین مربوطه از دقیقه ۲۲:۵۰ رو از من خواستند ولی من از همان اول ۲۲:۴۹ فرستادم و ارزش بُرش نداشت، پس فیلمم رو کامل برای ایشون ارسال کردم، و همین باعث محرومیت بنده شد! در پی آن بنده نیز شکایتی از ایشون ثبت کردم جهت رسیدگی به این تصمیم.

سرپرست نامبرده در پاسخ به شکایت بنده (بدون هیچ توجهی به عملکرد ادمین مربوطه) فیلم کامل رقابت از شروع تا پایان رو از من خواستند! در صورتی که فیلم من کامله؛ بنده فقط همین ۲۱ دقیقه که فیلمشو گذاشتم در رقابت حضور داشتم، چطوری باید وقتی پشت سیستم نیستم فیلم میگرفتم؟! آیا ایشون مدرکی داشتند که بنده در دقایق ضبط نشده امتیاز مثبت، منفی و یا حتی اسیست زده‌ام؟ یا اینکه جایی از اواسط فیلمم کات خورده و ناقص باشه؟ بنده حتی در اواخر فیلم وقتی داشتم با دوستم خوش و بش میکردم هم فیلم رو قطع نکردم! ایشون کلا موضوع اصلی شکایت رو به یک سمت دیگه برد که انجامش عملاً غیرممکن بود؛ بنده نیز صرفا جهت شفاف سازی و واضح نمودن مسئله حرفش رو میزنم.

و در نهایت ایشون بدون هیچگونه توجه و واکنشی موضوع اصلی شکایت و مدارک، از بنده این درخواستِ ناممکن، غیرمنطقی و بی ربط را نموده و شکایت رو رد کردند.

لطفا قبل از محروم کردن یک بازیکن به این سادگی، به سابقه آن فرد هم یک نگاهی بیندازید.

درخواست بازبینی و رسیدگی مجدد دارم، تشکر از زمانی که برای خواندن این متن گذاشتید، بدرود.

فیلم کامل رقابت

اگر یک درصد احساس کردید در بعضی از جاها لحنم تنده یا حرفم کنایه آمیزه، امیدوارم منظورمو بد نگیرید و باعث سوء تفاهمتون نشه، هیچگونه قصدی برای بی احترامی به کسی ندارم، ممنون.

• دوست دارم که 5

Outlaw.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/120386-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sina/#findComment-1261865
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت

درود و احترام

لطفا صبور باشید، در حال بررسی مورد شما هستیم.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/120386-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sina/#findComment-1264027

• مدیریت

با سلام و احترام.

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند پس از بررسی دقیق شکایت مطروحه، درخواست شما مورد پذیرش قرار نگرفت.

طبق قوانین، ضبط ویدئو از لحظه آغاز «وار» الزامی است و توضیحات ارائه‌شده در این خصوص فاقد وجاهت لازم جهت نقض قانون می‌باشد.

همچنین علی‌رغم پیگیری‌های مکرر مسئولین مربوطه، ویدئوی ۶ دقیقه پایانی «وار» نیز ارسال نکردید. با توجه به عدم همکاری در ارائه مستندات و نادیده گرفتن درخواست‌های مکرر، تصمیم اتخاذ شده در خصوص محرومیت شما مطابق با مقررات و کاملاً صحیح بوده است.

با احترام فراوان.

• مدیریت آرساکیا گیم

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

CF-AG-CF | BI-CA-DH
ღ 2-5-8-14-21-19-8 
 CG-AD-CH | AF-EA-DF

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/120386-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sina/#findComment-1264364

• Sajjad موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...